Hoe wij werken

Wanneer u als bedrijf in Enkhuizen een partnerschap aangaat met HSU.nl, staat u het volledige juridische werkgeverschap aan ons af. Maakt u geen zorgen, dat klinkt een ingrijpender dan het eigenlijk is. Het betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor zowel de loon-, arbo- en personeelsadministratie, als de verplichtingen en risico’s die daaraan verbonden zijn. Op de werkvloer blijft u gewoon de operationeel werkgever. Uw medewerkers zullen niets, of slechts heel weinig, van deze overstap merken. Enkel dat de loonbetaling, arbozaken en en arbeidsovereenkomsten nu via ons payrollbureau zullen verlopen. U zal dit in ieder geval heel wat werk schelen.

Ervaar de voordelen van payroll

Kiest u voor payroll voor uw organisatie in Meppel, dan profiteert u van heel wat voordelen, onder andere:

  • U hoeft geen administratieve werkzaamheden meer te doen; u houdt dus tijd over voor andere zaken
  • We zullen u adviseren over personeelsgerelateerde vraagstukken
  • U neemt geen risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • U kunt rekenen op loondoorbetaling bij ziekte van uw werknemers
  • Door collectieve inkoop bespaart u op uw kosten

Kies voor payroll in Enkhuizen

Worstelt u, net als talloze andere bedrijven, dagelijks met de loon- en personeelsadministratie? Daarom zou u juist voor uw bedrijf in Enkhuizen de keuze moeten maken voor payroll. Onze ervaren medewerkers hebben passie voor de taken die u veel tijd en energie kosten. Deze tijd en energie kunt u vervolgens steken in uw passie: ondernemen. Daarbij zullen wij ook altijd zorgen voor structuur en continuïteit in uw administratie. Die kunt u zelf vanuit Enkhuizen inzien, omdat wij alles digitaal verwerken.

Neem snel contact op

Is payroll voor uw bedrijf in Enkhuizen de juiste uitkomst? Of wilt u liever eerst informatie van ons ontvangen? Neem eenvoudig contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 088-5363300 of u stuurt een mail naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner op het gebied van payroll in Enkhuizen.