Wat wij doen

U wilt natuurlijk wel eerst weten wat wij als payrollbedrijf precies voor uw organisatie kunnen betekenen. Wanneer u kiest voor een partnerschap met HSU.nl, geeft u uw volledige juridische werkgeverschap uit handen. Dit klinkt ingrijpend, maar dat valt reuze mee. Het houdt simpelweg in dat wij verantwoordelijk zijn voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie. Ook de voor de risico’s en verplichtingen die dit met zich meebrengt. Uw medewerkers zullen niets, of slechts heel weinig, van deze verandering merken. De rol van operationeel werkgever blijft namelijk nog gewoon bij u. De grootste verandering zal zijn dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via ons payrollbureau zullen gaan. Eigenlijk scheelt het u dus alleen maar werk.

Het voordeel van payroll

Wanneer u de keuze laat vallen voor payroll voor uw bedrijf in Ermelo brengt dit flink wat voordelen met zich mee, onder andere:

  • De administratieve zaken hoeft u niet meer te doen
  • U kunt rekenen op een loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Wij geven advies wanneer u personeelsgerelateerde vraagstukken heeft
  • U bespaart kosten door collectieve inkoop
  • U neemt geen risico’s op het gebied van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Waarom kiezen voor payroll in Ermelo

Maar waarom zou u nu juist voor uw bedrijf in Ermelo moeten kiezen voor payrolling? Net als ontzettend veel andere bedrijven, worstelt u wellicht met de loon- en personeelsadministratie. Wij nemen u die volledig uit handen, zodat u tijd overhoudt voor de gebieden van het ondernemerschap waar u wel een passie voor heeft. U wordt volledig ontzorgt van uw administratieve zaken, en wij zorgen voor structuur en continuïteit. De administratie wordt helemaal digitaal verwerkt, wat betekent dat u in Ermelo altijd inzicht heeft in uw personeelsadministratie.

Contact opnemen met HSU.nl

Denkt u dat payroll een goede uitkomst is voor uw bedrijf in Ermelo? Of wilt u toch eerst wat meer informatie ontvangen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Dit doet u telefonisch via 088-5363300 of u stuurt een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl worden graag uw partner wat betreft payroll in Ermelo!