Bekijk de ervaringen met payroll

Bent u op zoek naar payroll ervaringen? Wij hebben diverse ervaringen van onze opdrachtgevers op een rij gezet. De specialisten van HSU.nl maken het werk van diverse bedrijven al bijna 20 jaar lang stukken eenvoudiger. Dit doen we door de gehele loon-, Arbo- en personeelsadministratie over te nemen. Uiteraard houden we hierbij de actuele wet- en regelgeving aan. Lees verder en ontdek diverse payroll ervaringen.

Ontdek welke ervaringen payroll teweeg brengt

Wij hebben verschillende opdrachtgevers van ons gevraagd wat zij nou eigenlijk zo fijn vinden aan payrollen. Vrijwel allemaal gaven ze aan dat ze het zo enorm prettig vonden dat ons payrollbureau acteert als de juridisch werkgever van het personeel. “Ik hoef me niet meer druk te maken over het op tijd uitbetalen van de salarissen of over het opstellen van correcte arbeidsovereenkomsten. Dat doen jullie allemaal voor mij. En mijn zieke werknemers hoef ik nu niet zelf meer door te betalen! Ideaal!” Wat ook vaak als groot voordeel genoemd werd, is het feit dat er in de dagelijkse gang van zaken verder niets verandert. “Ook al zijn jullie nu de juridisch werkgever van mijn personeel, ik blijf nog steeds de regie voeren. Bovendien heb ik nu veel meer tijd en energie over, zodat ik een echt goede band met mijn medewerkers op kan bouwen!” Volop enthousiasme dus bij onze opdrachtgevers. Maar hoe zit het met de werknemers zelf?

Welke ervaringen hebben de werknemers?

Uiteraard brengen we u ook graag op de hoogte van wat de medewerkers van een bedrijf van onze payrollconstructies vinden. Wat hen vooral opvalt is dat er met payroll eigenlijk niks verandert. Het werk blijft hetzelfde, ze worden voortaan alleen uitbetaald door ons. En ziekmeldingen lopen niet alleen meer via hun direct leidinggevende, maar moeten ook bij ons gemeld worden. Een laatste voordeel is het behoud van de rechtspositie die personeel reeds opgebouwd heeft. Deze wordt, inclusief de arbeidsvoorwaarden, geheel intact door ons overgenomen.

Zelf ook positieve ervaringen opdoen?

Uit de verschillende reacties die we te horen kregen op onze werkwijze, kwamen ook de volgende voordelen naar voren:

  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Zieke werknemers niet hoeven doorbetalen
  • De zekerheid hebben om geheel ontzorgt te zijn.

Wilt u ontdekken welke ervaringen voor u het verschil maken? Maak een afspraak met onze specialisten.

Doe zelf uw eigen payroll ervaringen op

Wilt u weten welke mogelijkheden en voordelen payroll u te bieden heeft? Bel naar 088-53 63 300, mail naar info@HSU.nl of vul ons online contactformulier in. Wij vertellen u tijdens onze afspraak graag welke interessante payroll ervaringen u nog te wachten staan.