Wat zijn de voordelen van payrolling?

Bent u benieuwd wat de voordelen van payrolling zijn voor uw onderneming in Etten-Leur? Bij payrolling besteedt u uw juridisch werkgeverschap uit aan een payrollbedrijf, waarmee u ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap overdraagt. Dit maakt het payrollbedrijf verantwoordelijk voor de uitbetaling van uw werknemers bij bijvoorbeeld ziekte of arbeidsongeschiktheid. U heeft eveneens de keuze uw loonadministratie over te dragen aan het payrollbedrijf. Als grootste voordeel van payrolling kan dan ook genoemd worden dat u straks als het ware vrij bent van de administratieve lasten waar u telkens zo tegenop zag. Kies dan ook voor de makkelijke weg en kies voor payrolling in Etten-Leur.

Waarom de keuze voor payroll?

Al veel ondernemers in Etten-Leur en omgeving zijn u voorgegaan en hebben de keuze gemaakt voor payrolling. Wat voor hen een uitkomst bleek te zijn, is dat zij een stukje zekerheid kunnen combineren met flexibiliteit. Zo weten zij dat hun salarisadministratie perfect wordt bijgehouden en dat eveneens het juridisch werkgeverschap in de juiste handen ligt. Echter hebben zij nog steeds de flexibiliteit om te kiezen welke sollicitanten worden aangenomen.

De voordelen van payrolling op een rijtje

Wilt u in Etten-Leur ook gebruik maken van payrolling? Wanneer u voor HSU.nl kiest, hebben wij u de volgende voordelen te bieden:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s geheel van u over
  • Wij dragen zorg voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een ware specialist met meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact op voor payroll in Etten-Leur

Wat wenst u voor uw onderneming of bedrijf in Etten-Leur met betrekking tot payroll? Laat ons uw wensen weten of bel ons via 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. HSU.nl staat voor u klaar om uw payrolling in Etten-Leur geheel naar wens te verzorgen.