Schakel HSU.nl in voor payroll in Geleen

Wil je met jouw bedrijf in Geleen de overstap maken naar payroll? Neem dan contact op met HSU.nl. Wij zijn al jarenlang vele ondernemers van dienst op het gebied van payrolling. Dat scheelt jou veel werk! Wat doen wij als payrollbedrijf? Wij verzorgen voor jouw bedrijf in Geleen de personeels-, loon- en salarisadministratie van jou. En jij richt je ondertussen helemaal op jouw ondernemerschap.

Focus op het ondernemen m.b.v. payrolling

Dat betekent dus dat jij je over eventuele personele of administratieve problemen geen zorgen hoeft te maken, omdat jij je dan volledig kunt focussen op het ondernemen. Dat risico ligt helemaal bij HSU. Lijkt het je interessant? Neem dan voor meer informatie over onze diensten contact met ons op en maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor payroll voor jouw bedrijf in Geleen.

Wat is payroll?

Je wil zich als ondernemer het liefst bezighouden met ondernemen. Dat zit je in het bloed. Maar als je het vak ‘ondernemen’ te goed doet, komt er ineens veel meer bij kijken: personeel en administratie. Het illustreert jouw succes, maar het gaat ten koste van jouw ondernemerschap. Waarom zou je veel tijd en energie besteden aan het bijhouden van de salarisadministratie? Een taak die je in Geleen eenvoudig uit handen kunt geven. Dat kan als je overstapt op payroll. Als jij kiest voor payrolling, draag je het juridische werkgeverschap van jouw bedrijf over aan het payrollbureau. Op papier zijn wij dan verantwoordelijk voor jouw werknemers. De salarisadministratie en de kosten bij ziekte en verzuim nemen wij van je over.

Waarom payrolling voor jou?

In Limburg zijn diverse bedrijven overgestapt op payroll. Ook in Geleen. Waarom kozen zij daarvoor? Net als jij, willen deze ondernemers meer tijd besteden aan hun onderneming zelf. Daarnaast willen ze zich niet druk hoeven maken over de salarisadministratie. Dat doen de specialisten van HSU voor hen. Ook komen zij als ondernemer nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Want als er een werknemer uitvalt door ziekte of arbeidsongeschiktheid, neemt het payrollbedrijf de kosten voor zijn rekening.

De service van HSU.nl

De service van HSU.nl kenmerkt zich door het volgende:

  • Wij hebben jarenlnage ervaring
  • Wij verzorgen de administratieve verplichtingen
  • Wij nemen arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij adviseren jou gratis bij jouw personele vraagstukken

Contact opnemen met HSU

Ben je geïnteresseerd in de diensten van HSU.nl in Geleen? Of wilt jij eerst meer te weten komen over onze werkzaamheden? Bel ons gerust via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Jij ontvangt van ons dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden van payroll in Geleen.