Focus op het ondernemen m.b.v. payrolling

Dat betekent dus dat u zich over eventuele personele of administratieve problemen geen zorgen hoeft te maken, omdat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen. Dat risico ligt helemaal bij HSU. Lijkt het u interessant? Neem dan voor meer informatie over onze diensten contact met ons op en maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor payroll voor uw bedrijf in Geleen.

Wat is payroll?

U wilt zich als ondernemer het liefst bezighouden met ondernemen. Dat zit u in het bloed. Maar als u het vak ‘ondernemen’ te goed doet, komt er ineens veel meer bij kijken: personeel en administratie. Het illustreert uw succes, maar het gaat ten koste van uw ondernemerschap. Waarom zou u veel tijd en energie besteden aan het bijhouden van de salarisadministratie? Een taak die u in Geleen eenvoudig uit handen kunt geven. Dat kan als u overstapt op payroll. Als u kiest voor payrolling, draagt u het juridische werkgeverschap van uw bedrijf over aan het payrollbureau. Op papier zijn wij dan verantwoordelijk voor uw werknemers. De salarisadministratie en de kosten bij ziekte en verzuim nemen wij van u over.

Waarom payrolling voor u?

In Limburg zijn diverse bedrijven overgestapt op payroll. Ook in Geleen. Waarom kozen zij daarvoor? Net als u, willen deze ondernemers meer tijd besteden aan hun onderneming zelf. Daarnaast willen ze zich niet druk hoeven maken over de salarisadministratie. Dat doen de specialisten van HSU voor hen. Ook komen zij als ondernemer nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Want als er een werknemer uitvalt door ziekte of arbeidsongeschiktheid, neemt het payrollbedrijf de kosten voor zijn rekening.

De service van HSU.nl

De service van HSU.nl kenmerkt zich door het volgende:

  • Wij hebben ruim 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen de administratieve verplichtingen
  • Wij nemen arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij adviseren u gratis bij uw personele vraagstukken
  • Contact opnemen met HSU

    Bent u geïnteresseerd in de diensten van HSU.nl in Geleen? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze werkzaamheden? Bel ons gerust via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. U ontvangt van ons dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden van payroll in Geleen.