HSU.nl helpt u

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van payroll in Haarlem? Bij HSU.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 2000 specialist op het gebied van payrolling. Wilt u meer te weten komen over wat wij voor u kunnen doen in Haarlem? Lees dan verder en ontdek de vele mogelijkheden die payroll in Haarlem u te bieden heeft.

Wat wij als payrollbedrijf voor u doen

Wat houdt payrolling precies in? Met payrollen besteedt u het juridisch werkgeverschap uit. Wanneer u als werkgever in Haarlem kiest voor payrollen, worden uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en andere bijbehorende verplichtingen uitgevoerd door ons payrollbedrijf. Natuurlijk bepaalt u zelf nog steeds wie er bij uw bedrijf komen werken. Payrolling geeft u als werknemer veel vrijheid en zekerheid. U merkt daarnaast in de praktijk geen enkel verschil. Het enige wat voor u als werknemer verandert, is dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen. U heeft dus over alle operationele zaken de volledige controle.

De voordelen van payroll

Kiest u voor payrollen in Haarlem? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Zieke werknemers hoeft u niet meer 2 jaar door te betalen
  • Door de administratie uit te besteden, houdt u meer tijd over voor uw corebusiness
  • U loopt geen risico’s meer wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U bent niet meer verplicht om aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • U hoeft niet meer zelf de salarisadministratie bij te houden

Wilt u ook nog voor collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen gaan? Dan profiteert u nog van een extra financiële besparing!

Waarom u zou kiezen voor payrolling in Haarlem

Er zijn vele redenen voor een bedrijf om te kiezen voor payrollen. Het correct bijhouden van de salarisadministratie kost bijvoorbeeld veel tijd en energie. Tevens is het voor veel bedrijven lastig om een goede structuur te onderhouden tijdens het op orde houden van tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten. Wanneer u kiest voor payrolling, hoeft u geen tijd meer kwijt te zijn aan deze taken. Wij brengen uw gehele Arbo-, personeels- en salarisadministratie op orde en houden hem zeer goed bij.

Neem contact op voor payroll in Haarlem

Wilt u ook gaan voor payroll? Neem contact met ons op vanuit Haarlem en ontdek de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt u ons bereiken door te bellen naar 088-53 63 300. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@HSU.nl. Wij helpen u graag verder op het gebied van payroll in Haarlem.