Wat is payroll precies?

Misschien heb je al wel eens nagedacht of payroll in Harderwijk iets voor jouw bedrijf is. Bij payrolling wordt het juridische werkgeverschap uit handen gegeven. Zo valt het administratief werk op papier onder contract bij de payroll aanbieder. In dit geval zal HSU.nl zorgen voor al jouw salaris- en personeelsadministratie.

Wat biedt payroll in Harderwijk voor jouw bedrijf?

Wanneer je geen omkijken meer hebt naar uren bezig zijn met administratief werk heb jij meer tijd over om andere zaken te regelen. Dit is ontzettend voordelig omdat je als werkgever zelf operationeel werkgever blijft. Dit houdt in dat je zelf nog alle controle heeft over planning en recruitment van personeel en uiteraard het contact met jouw werknemers. Zo kun jij je volledig focussen op de dingen waar jij een passie voor hebt. Dit helpt jou en jouw bedrijf of onderneming groeien. HSU.nl helpt je graag om te zorgen dat je meer tijd over heeft voor de zaken die jij echt graag doet.

Jouw medewerkers zullen weinig veranderingen merken

HSU.nl werkt op de achtergrond. Dit betekent dat je aan de voorkant nog altijd operationeel werkgever bent, maar dat wij de zaken als loonbetalingen, salarisstroken en arbeidsovereenkomsten op ons nemen. Jouw werknemers zullen dit terugzien in het feit dat onze naam op het salarisstrookje staat. Daarnaast kunnen zij met vragen over hun CAO of met arbo-gerelateerde vragen terecht bij ons. Op papier zijn wij zodoende juridische werkgever maar voor operationele zaken ben jij zelf altijd de verantwoordelijke.

Al vele klanten gingen je voor met payroll van HSU.nl

In verschillende branches zijn er mensen die gekozen hebben voor de samenwerking met HSU.nl. Zo hebben wij al een aantal jaar ervaring in onder andere bouw, beveiliging en horeca en recreatie. Daarnaast zijn wij een steun voor zzp’ers, kappers en supermarkten. Doordat wij al geruime tijd meelopen in de wereld van payroll, weten onze medewerkers precies waar zij op moeten letten. Wij vinden het belangrijk dat zij ook op de hoogte zijn van alle regels en wetten inzake payroll. Je kunt met een gerust hart jouw administratief werk overlaten aan HSU.nl.

Maak snel een afspraak voor payroll in Harderwijk

Heb je een vraag of wil je advies over payroll? Of wilt je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Eerlijke en heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Bel naar 088-5363300 of een mail ons via info@hsu.nl. Laat van je horen als je een afspraak wilt maken voor payroll in Harderwijk of als je advies wilt van de ervaren medewerkers van HSU.nl.