Kies onze payroll service in Harlingen

Heeft u behoefte aan de hulp van een professioneel payrollbureau op het gebied van payroll in Harlingen? Dan bent u aan het juiste adres bij HSU.nl. Wij helpen bedrijven en ZZP’ers door zorg te dragen voor hun salarisadministratie. Tevens schakelen bedrijven ons in wanneer zij het juridisch werkgeverschap uit handen willen geven aan een specialist. Op deze manier kunnen zij meer tijd en energie op stoppen in het ondernemen. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan kunt u contact met ons opnemen voor payroll in Harlingen.

De betekenis van payrolling

Wat betekent payrolling precies? Payrolling houdt in dat een bedrijf het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbedrijf. Hierbij wordt ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap overgedragen. Het payrollbedrijf is voortaan verantwoordelijk voor het uitbetalen van de werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Bedrijven kunnen er daarnaast voor kiezen om hun salarisadministratie uit te besteden aan de specialisten van het payrollbedrijf. Wat zijn uw wensen voor het payroll in Harlingen?

De redenen om te kiezen voor payroll

Vele ondernemers in de omgeving van Harlingen zijn u inmiddels voorgegaan. De ondernemers geven aan dat er vele redenen zijn om te kiezen voor payrolling. Het geeft de ondernemer namelijk te mogelijkheid om zekerheid te combineren met flexibiliteit. De bedrijven hebben de zekerheid dat hun salarisadministratie op de juiste manier wordt bijgehouden en dat het juridisch werkgeverschap van hun bedrijf in goede handen is. Daarnaast behouden zij nog steeds hun flexibiliteit doordat ze zelf kunnen bepalen welke mensen zij in dienst willen nemen. Daarbij komt dat de salarisadministratie volledig naar de wensen van de ondernemer in Harlingen wordt uitgevoerd.

Profiteer van onze voordelen van ons payrollbedrijf

Wilt u in Harlingen overstappen op payroll? Wanneer u voor HSU.nl Payroll Service kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn specialist sinds 2000
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Kies voor ons payrollbedrijf voor payrollen in Harlingen

Welke wensen heeft u voor payroll in Harlingen? Laat het ons weten door te bellen naar 088-53 63 300 of te mailen via info@HSU.nl. Ons HRM en payrollbedrijf staat graag voor u klaar als specialist in payroll in Harlingen.