Wat houdt payroll in?

Denkt u in Heerjansdam na over een overstap op payrolling? Dan wilt u uiteraard meer weten over wat payrolling precies inhoud. Kiest u voor payrolling, dan geeft u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen aan het payrollbedrijf. Wij van HSU.nl zorgen dan voor uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. HSU.nl plaatst zowel parttimers als fulltimers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd op de payroll.

Waarom overstappen op payroll in Heerjansdam?

Veel bedrijven kiezen voor payrolling. Zij hebben hier verschillende redenen voor. Een van deze redenen is dat een payrollbedrijf de salarisadministratie van een bedrijf volledig verzorgt. Ondernemers zien het op orde houden van de salarisadministratie vaak als een vervelende en tijdrovende taak. Als ondernemer focust u zich liever op uw corebusiness. De hulp van een payrollbedrijf als HSU.nl is dan ideaal. Wij houden de loon- en personeelsadministratie zeer netjes bij en zorgen ervoor dat u werknemers in Heerjansdam iedere maand correct en op tijd worden uitbetaald.

De voordelen van HSU.nl

Ga vandaag nog een samenwerking aan met payrollbedrijf HSU.nl in Heerjansdam en profiteer van de volgende voordelen:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem voor meer informatie over onze voordelen of tarieven gerust contact met ons op.

    Neem contact met ons op

    Wilt u in Heerjansdam een overstap maken op payroll via HSU.nl? Of heeft u behoefte aan meer informatie over payrolling? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Heerjansdam.