Focus weer op uw ondernemerschap en kies voor payroll in Hengelo

Wanneer u als gepassioneerde ondernemer met uw bedrijf bent gestart, maar momenteel door de bomen het bos niet meer ziet, kan HSU.nl u verlichting bieden. Stap over op payrolling en focus u weer op de groei en verbetering van uw bedrijf in Hengelo. We leggen u graag uit hoe we u met payroll in Hengelo verder kunnen helpen.

Verlies nooit uw zeggenschap met payrolling in Hengelo

Vaak heerst er een bepaalde angst rondom een uitbesteding, omdat werkgevers en ZZP’ers bang zijn dat ze hun zeggenschap over bijvoorbeeld hun personeel verliezen. Met payroll besteedt u het juridisch werkgeverschap in Hengelo uit, maar blijft het operationeel werkgeverschap bij uzelf liggen. Dit betekent dat u zelf uw medewerkers blijft werven en selecteren en bepaalt u de arbeidsvoorwaarden zelf. De salarisadministratie kunt u wel uitbesteden. Ons payrollbureau regelt de uitkeringen van de salarissen en houdt u tegelijkertijd op de hoogte van de loonkosten.

Overstappen op payrollen in Hengelo: uw medewerkers merken dit niet

Ook merken uw medewerkers geen verschil tussen het oude systeem en payroll. Wij nemen de rechtspositie van uw werknemers met de arbeidsvoorwaarden over, zodat niks verloren gaat. De kleine verandering die echter wel plaatsvindt, is dat u niet langer juridisch werkgever bent. Hierdoor verzorgen wij als payrollbureau de loonbetalingen en bent u niet meer degene die uw personeel de salarissen uitkeert.

Binnen 24 uur 100 medewerkers op de payroll in Hengelo

Zoekt u met spoed een oplossing in Hengelo? HSU.nl heeft, wanneer gewenst, 100 van uw werknemers binnen 24 uur op de payroll geplaatst. Hiervoor hebben wij wel de volgende informatie nodig:

  • Het bruto uurloon van uw medewerkers
  • De persoonsgegevens die we moeten opnemen in de payroll
  • De datum van de salarisuitbetaling
  • Informatie over bestaande contracten
  • De bedrijfsgegevens en de arbeidsvoorwaarden

Stuur ons als laatste uw arbo documenten op en we hebben uw payroll in Hengelo binnen 24 uur voor u geregeld.

Kies voor payroll in Hengelo en begin weer met ondernemen

Begin weer met dat wat u echt wilt doen: ondernemen. Heeft u direct behoefte aan een afspraak? Bel ons dan via 088-53 63 300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u ons bellen. We voorzien u graag van vrijblijvend advies. We staan u graag bij met payroll in Hengelo!