Payroll in Hilvarenbeek via HSU.nl

Wist je dat je door met je bedrijf in Hilvarenbeek over te stappen op een payroll constructie veel tijd kunt besparen? Tijd die je kunt gebruiken om te ondernemen? Of om na het werk echt klaar te zijn en niet thuis nog aan de administratie te moeten? Payrollbedrijf HSU.nl neemt de loon- en personeelsadministratie graag van je over. Wil je alles weten over welke veranderingen een payrollconstructie met zich meebrengt voor een ondernemer en zijn personeel. Lees dan verder of neem vrijblijvend contact voor meer informatie over payroll in Hilvarenbeek?

Dit houdt payroll in

Bij een payrollconstructie draag je het juridisch werkgeverschap van je bedrijf in Hilvarenbeek aan ons over. Hierdoor komt je personeel juridisch gezien bij ons in dienst. Dit houdt niet alleen in dat we de loon-, arbo- en personeelsadministratie van je overnemen, maar ook het werkgeversrisico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dit geeft je als ondernemer meer zekerheid en minder taken. Zo heb je meer tijd voor andere zaken. Verder verandert er in de praktijk weinig voor jullie. Jij bent nog steeds de baas met de dagelijkse leiding en je werknemers behouden hun baan.

Payroll in Hilvarenbeek: de voordelen

Kies je als ondernemer in Hilvarenbeek voor payroll? Dan levert dit de nodige voordelen op. Je vindt ze hieronder.

  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een arbodienst
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen
  • Geen afdrachten loonheffingen

Daarom payroll via HSU.nl

Wil je minder tijd kwijt zijn aan administratie en meer tijd overhouden om te ondernemen? Kies dan voor payroll en draag het juridisch werkgeverschap aan ons over. Dan kun je erop vertrouwen dat de personeelsadministratie van je bedrijf in Hilvarenbeek altijd klopt en dat werknemers hun loon op tijd ontvangen. De tijd die je bespaart, kun je weer gebruiken om in je onderneming te steken of om de werk-priv├ębalans te herstellen. En heb je bepaalde gegevens nodig? Ze zijn altijd binnen handbereik via ons overzichtelijke datasysteem.

Payrollbedrijf in Hilvarenbeek nodig? Bel gerust.

Met payroll bespaar je veel tijd op je personeels- en loonadministratie. Wil jij dit ook voor je bedrijf in Hilvarenbeek? Voor een offerte of een vraag neem je vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor bel je naar 088-5363300 of mail je ons via info@hsu.nl.