Schakel onze payroll diensten in

Misschien heb jij wel eens het gevoel dat jouw bedrijf in Hoorn jou zo veel administratieve rompslomp oplevert dat je niet eens meer toekomt aan waar je zo van houdt: ondernemen. Maar zo hoeft het niet te zijn! Niet als je HSU.nl inschakelt.

Hoe werkt payrolling en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij worden dan namelijk de juridische werkgever van jouw werknemers. Wat houdt dit in? Simpel: jij blijft de baas op de werkvloer en houdt de controle over alles dat zich daar voltrekt, maar wij regelen de administratie. Wij ontfermen ons over tijdrovende zaken als het maken van salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken en het afdragen van de juiste belastingen en premies. Op die manier houd jij veel meer tijd over om jouw bedrijf in Hoorn te runnen. Ook betekent het feit dat wij het juridische werkgeverschap van je overnemen dat wij alle hiermee geassocieerde risico’s op ons nemen. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. Tot slot is het belangrijk om te weten dat wij een zeer flexibel payrollbureau zijn, met ruime ervaring (we zijn namelijk sinds 2000 actief!) in verschillende branches en sectoren, zoals, o.a., de bouw-, horeca- en beveiligingssector. Daarnaast bieden wij onze payrolling services ook aan zzp’ers aan. Dankzij onze lange en uitgebreide ervaring ben jij bij ons verzekerd van een excellente en vakkundige service. En dat allemaal voor scherpe, transparante payrolling tarieven.

Wat hebben wij jouw bedrijf in Hoorn te bieden?

Als zeer ervaren bedrijf in deze branche bieden wij jouw bedrijf in Hoorn een totaalpakket als het gaat om administratieve ontlasting. Zoals hiervoor besproken bieden wij jou graag onze payrolling services aan. Echter, het zou natuurlijk kunnen dat je liever het juridische werkgeverschap over jouw werknemers behoudt. Ook dan is HSU Payrolling Service de juiste keuze voor jouw bedrijf in Hoorn. Wij kunnen namelijk ook alleen jouw salarisadministratie uit handen nemen of volledige backoffice van jouw uitzendbureau verzorgen. Op die manier behoud je niet alleen het operationele maar ook het juridische werkgeverschap, maar profiteert je toch van onze services op administratief gebied. Het mooie van onze salarisadminsitratieservice is dat wij je alles digitaal toe zullen sturen, van aangifte loonheffing, tot de betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van jouw bedrijf). Dit laatste zorgt er natuurlijk voor dat, ondanks dat jij een extern bedrijf inschakelt voor jouw salarisadministratie, jouw werknemers niet de binding met jouw bedrijf verliezen. Een ander mooi voordeel is het volgende: indien je zowel werknemers in dienst heeft via ons payrollbureau en tegelijk gebruik wilt maken van onze diensten op het gebied van salarisadministratie, mogen we jou voor deze extra dienst een mooie korting geven. Over voordelen gesproken, wij hebben jou nog veel meer te bieden. Lees snel verder om erachter te komen wat precies.

De voordelen voor jouw bedrijf in Hoorn

Als ervaren en trots payrollbedrijf bieden we jou altijd graag net dat beetje extra service. Daarom kunt je bij ons rekenen op de volgende grote voordelen:

  • Jarenlange ervaring als payrollbedrijf
  • Scherpe, transparante payroll tarieven
  • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
  • Besparing tijd en frustratie door jouw administratie uit handen te nemen
  • Verzorging van jouw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden
  • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
  • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Maak gebruik van onze diensten!

Gun jezelf en jouw werknemers rust, tijdsbesparing en zekerheid. Ga voor de excellente payrollservice van HSU.nl. Neem contact met ons op via 088-5363300 of info@hsu.nl.