Hoe werkt payrolling en wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij worden dan namelijk de juridische werkgever van uw werknemers. Wat houdt dit in? Simpel: u blijft de baas op de werkvloer en houdt de controle over alles dat zich daar voltrekt, maar wij regelen de administratie. Wij ontfermen ons over tijdrovende zaken als het maken van salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken en het afdragen van de juiste belastingen en premies. Op die manier houdt u veel meer tijd over om uw bedrijf in Hoorn te runnen. Ook betekent het feit dat wij het juridische werkgeverschap van u overnemen dat wij alle hiermee geassocieerde risico’s op ons nemen. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. Tot slot is het belangrijk om te weten dat wij een zeer flexibel payrollbureau zijn, met ruime ervaring (namelijk bijna 20 jaar!) in verschillende branches en sectoren, zoals, o.a., de bouw-, horeca- en beveiligingssector. Daarnaast bieden wij onze payrolling services ook aan zzp’ers aan. Dankzij onze lange en uitgebreide ervaring bent u bij ons verzekerd van een excellente en vakkundige service. En dat allemaal voor scherpe, transparante payrolling tarieven.

Wat hebben wij uw bedrijf in Hoorn te bieden?

Als zeer ervaren bedrijf in deze branche bieden wij uw bedrijf in Hoorn een totaalpakket als het gaat om administratieve ontlasting. Zoals hiervoor besproken bieden wij u graag onze payrolling services aan. Echter, het zou natuurlijk kunnen dat u liever het juridische werkgeverschap over uw werknemers behoudt. Ook dan is HSU Payrolling Service de juiste keuze voor uw bedrijf in Hoorn. Wij kunnen namelijk ook alleen uw salarisadministratie uit handen nemen of volledige backoffice van uw uitzendbureau verzorgen. Op die manier behoudt u niet alleen het operationele maar ook het juridische werkgeverschap, maar profiteert u toch van onze services op administratief gebied. Het mooie van onze salarisadminsitratieservice is dat wij u alles digitaal toe zullen sturen, van aangifte loonheffing, tot de betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van uw bedrijf).
Dit laatste zorgt er natuurlijk voor dat, ondanks dat u een extern bedrijf inschakelt voor uw salarisadministratie, uw werknemers niet de binding met uw bedrijf verliezen. Een ander mooi voordeel is het volgende: indien u zowel werknemers in dienst heeft via ons payrollbureau en tegelijk gebruik wilt maken van onze diensten op het gebied van salarisadministratie, mogen we u voor dit laatste een mooie korting geven. Over voordelen gesproken, wij hebben u nog veel meer te bieden. Lees snel verder om erachter te komen wat precies.

De voordelen voor uw bedrijf in Hoorn

Als ervaren en trots payrollbedrijf bieden we u altijd graag net dat beetje extra service. Daarom kunt u bij ons rekenen op de volgende grote voordelen:

  • Ruime ervaring (bijna 20 jaar!) als payrollbedrijf
  • Scherpe, transparante payroll tarieven
  • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
  • Besparing tijd en frustratie door uw administratie uit handen te nemen
  • Verzorging van uw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden
  • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
  • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Maak gebruik van onze diensten!

Gun uzelf en uw werknemers rust, tijdsbesparing en zekerheid. Ga voor de excellente payrollservice van HSU.nl. Neem contact met ons op via 088-5363300 of info@hsu.nl.