Werkwijze van HSU.nl

Natuurlijk wilt u in eerste instantie weten hoe wij als payrollbedrijf aan de slag zullen gaan met uw administratie. In feite geeft u het volledige juridische werkgeverschap in onze handen. Dat klinkt als een gecompliceerd proces, maar dat valt in werkelijkheid heel erg mee. Het houdt simpelweg in dat wij vanaf het afgesproken moment verantwoordelijk zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf in Horst. Daar horen ook alle risico’s en verplichtingen bij. Uw medewerkers zullen daar weinig, of zelfs helemaal niets, van merken. Het enige wat er bij payroll gebeurt voor de medewerkers is het feit dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via ons payrollbureau zullen verlopen. U zal het alleen maar werk schelen.

U profiteert van de voordelen van payroll

Wanneer u kiest voor payroll door HSU.nl voor uw bedrijf in Horst, profiteert u van een flink aantal voordelen. Denk daarbij onder andere aan:

  • U hoeft geen tijd en energie te steken in administratieve werkzaamheden
  • We geven advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • U neemt geen risico’s bij arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • U bespaart op de kosten door collectieve inkoop
  • In geval van ziekte van werknemers kunt u rekenen op doorbetaling

Maak in Horst de keuze voor payroll

Maak in Horst ook de keuze voor payroll wanneer u, net als zoveel andere ondernemers, worstelt met de loon- en personeelsadministratie van uw bedrijf. Geef deze administratie in onze handen, en u kunt zich weer bezighouden met die kant van het ondernemen waar u echt passie voor heeft. Wij brengen tevens structuur en continuïteit in uw personeelszaken, en u heeft er vanuit Horst altijd zicht op. Wij werken namelijk volledig digitaal en kunnen u toegang geven op de administratie. Er gebeurt dus niets zonder dat u daar zicht op heeft!

Vrijblijvend contact opnemen met HSU.nl

Verwacht u dat payroll de toekomst gaat zijn voor uw bedrijf in Horst? Twijfel dan niet om contact op te nemen en om meer informatie en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dat doet u door te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl gaan graag aan de slag met de payroll voor uw bedrijf in Horst!