De payroll specialist in jouw regio

Wilt jij als ondernemer overstappen op payroll in Krimpen aan den IJssel? Dan zit je helemaal goed bij HSU.nl. Wij staan met onze jarenlange ervaring in payroll bekend als dé expert op het gebied van payrolling. Wij nemen de verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw personeel-, loon- en salarisadministratie, zodat jij je weer volledig kunt focussen op de dingen die er echt toe doen. Tevens nemen we de kosten van ziekte en verzuim voor onze rekening. Wil je meer weten over de zekerheid en flexibiliteit die payroll kan bieden in Krimpen aan den IJssel? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Wat is payroll precies?

Als ondernemer ben jij niet alleen bezig met de leuke dingen van het vak. Je bent namelijk ook verantwoordelijk voor het bijhouden van salarisadministratie. Geef je in Krimpen aan den IJssel deze taak liever uit handen aan een professional? Dan is een overstap op payrolling zeer aan te raden. Met payrolling wordt het payrollbedrijf de juridisch werkgever van jouw onderneming. Wij zijn als payrollbedrijf dus verantwoordelijk voor de salarisadministratie en de bijbehorende risico’s. Wij zullen dus ook de kosten betalen van zieke en arbeidsongeschikte werknemers. Op deze manier kunnen wij jou volledig ontzorgen in Krimpen aan den IJssel.

Redenen om over te stappen op payrolling

Welke redenen hebben bedrijven om de overstap op payroll in Krimpen aan den IJssel te wagen? Voor jou als ondernemer is payrolling heel aantrekkelijk omdat jij meer tijd en energie overhoudt om je te focussen op het ondernemen. Jij hebt dus alle tijd en ruimte om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is jouw salarisadministratie bij ons payrollbedrijf altijd in goede handen. Onze specialisten verzorgen jouw loon- en personeelsadministratie tot in de puntjes en zorgen ervoor dat de lonen maandelijks op correcte wijze worden uitbetaald aan jouw werknemers. Tot slot heb jij met payroll vrijwel nooit meer te maken met onverwachte kosten. Wanneer er een werknemer uitvalt vanwege ziekte of arbeidsongeschiktheid, zullen wij als payrollbedrijf de kosten betalen.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Wil jij ook de overstap maken op payroll in Krimpen aan den IJssel? Of heb jij eerst behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van payrolling? Neem dan contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag wat jouw wensen zijn op het gebied van payroll in Krimpen aan den IJssel.