Wat is payroll precies?

Als ondernemer bent u niet alleen bezig met de leuke dingen van het vak. U bent namelijk ook verantwoordelijk voor het bijhouden van salarisadministratie. Geeft u in Krimpen aan den IJssel deze taak liever uit handen aan een professional? Dan is een overstap op payrolling zeer aan te raden. Met payrolling wordt het payrollbedrijf de juridisch werkgever van uw onderneming. Wij zijn als payrollbedrijf dus verantwoordelijk voor de salarisadministratie en de bijbehorende risico’s. Wij zullen dus ook de kosten betalen van zieke en arbeidsongeschikte werknemers. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen in Krimpen aan den IJssel.

Redenen om over te stappen op payrolling

Welke redenen hebben bedrijven om de overstap op payroll in Krimpen aan den IJssel te wagen? Voor u als ondernemer is payrolling heel aantrekkelijk omdat u meer tijd en energie overhoudt om u te focussen op het ondernemen. U heeft dus alle tijd en ruimte om uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is uw salarisadministratie bij ons payrollbedrijf altijd in goede handen. Onze specialisten verzorgen uw loon- en personeelsadministratie tot in de puntjes en zorgen ervoor dat de lonen maandelijks op correcte wijze worden uitbetaald aan uw werknemers. Tot slot heeft u met payroll vrijwel nooit meer te maken met onverwachte kosten. Wanneer er een werknemer uitvalt vanwege ziekte of arbeidsongeschiktheid, zullen wij als payrollbedrijf de kosten betalen.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wilt u ook de overstap maken op payroll in Krimpen aan den IJssel? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van payrolling? Neem dan contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van payroll in Krimpen aan den IJssel.