Payroll bedrijf HSU.nl

Wat levert payroll in Leende u op? Met payroll door HSU.nl geeft u feitelijk gezien het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen. Dat betekent dat de payroll experts van HSU.nl vanaf dat moment verantwoordelijk zijn voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie van uw bedrijf. Hieronder vallen ook alle risico’s en verplichtingen die daarbij horen. In de praktijk behoudt u uiteraard helemaal zelf de controle en bent u operationeel werkgever. Met andere woorden: uw medewerkers merken weinig tot niets van van de verandering. Het enige verschil is dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via ons, als payrollbureau, verlopen. Zo bespaart u tijd en geld.

Voordelen van payroll

U merkt voor uw bedrijf in Leende direct een flink aantal voordelen als u kiest voor payroll van HSU.nl? Dat zijn bijvoorbeeld:

  • U doet geen tijdrovende administratieve zaken meer zelf
  • Wij verzorgen de doorbetaling van uw werknemers bij ziekte
  • Wij adviseren u (gevraagd en ongevraagd) over personeelsgerelateerde vraagstukken
  • U bespaart op uw administratieve kosten door collectieve inkoop
  • Wij hebben als payrollbedrijf de verantwoordelijkheid voor de risico’s van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Kies voor payroll in Leende

U ziet: met payroll bent u met uw bedrijf in Leende in goede handen bij HSU.nl. U kiest dan, net als vele andere bedrijven, voor de vrijheid die u krijgt als u uw loon- en personeelsadministratie niet meer zelf hoeft te doen. Wij nemen deze taken namelijk volledig op ons. En door onze jarenlange ervaring met payroll zorgen we voor structuur en continuïteit in uw administratie. Dat doen wij dus, terwijl u de focus kunt leggen op het ondernemen! En als u toch inzicht wil, dan kunt u in Leende altijd online meekijken in uw eigen bedrijfsadministratie.

Neem contact op met HSU.nl

Wilt u meer weten over payroll voor uw bedrijf in Leende? Wij informeren u graag over wat wij als HSU.nl voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. HSU.nl is graag uw ervaren partner voor payroll in Leende.