Het is tijd voor payroll

Bent al geruime tijd geïnteresseerd in payroll in Leeuwarden? Kies er dan vandaag nog voor kennis te maken met HSU.nl. Wij pakken graag uw volledige salarisadministratie in Leeuwarden voor u op. Vraag een gesprek over payroll in Leeuwarden aan.

Zo werkt payroll

Als u besluit te gaan payrollen, heeft u geen omkijken meer naar de risico’s en verplichtingen van uw complete loon-, Arbo- en personeelsadministratie. U draagt namelijk het juridisch werkgeverschap aan uw werknemers volledig over aan ons. Groot voordeel is dat u nog wel gewoon alles bepaalt voor uw bedrijf. Zoals wie er voor u mag komen werken in Leeuwarden. Wilt u zelf gaan werken op een payroll? Ook dat is bij ons mogelijk. Ongeacht u nou parttime, fulltime, vast of tijdelijk ergens werkt, wij dragen er graag zorg voor dat u correct en op tijd wordt betaald. U ontvangt dan uiteraard hetzelfde bedrag als dat u gewend bent. Het enige dat voortaan voor u verandert, is de naam van uw werkgever op uw loonstrookje.

Ontdek wat payrolling u te bieden heeft

Payrollen in Leeuwarden heeft u enorm wat voordelen te bieden, waaronder:

  • U houdt meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • U loopt geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U draagt uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • U heeft geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Besluit u ook nog gebruik te maken van onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen? Dan geniet u van nog meer financieel voordeel!

Waarom wilt u gaan payrollen in Leeuwarden?

De bedrijven die een samenwerking met ons aan willen gaan op het gebied van payrolling, kiezen om verschillende redenen voor payrollen. Zo zijn er bedrijven die erg veel tijdelijke werknemers in dienst hebben. Zij vindt het overzichtelijker als wij de juridisch werkgever van deze krachten worden. Een andere veel gehoorde reden, is dat het een bedrijf te veel tijd en energie kost de salarisadministratie van alle parttime en fulltime werknemers met een bepaald of een onbepaald contract correct bij te houden. Kies voor ons en wij brengen en houden uw complete Arbo-, personeels- en salarisadministratie volledig op orde in Leeuwarden.

Kies voor payroll in Leeuwarden

Als u meer wilt weten over payroll, informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Onze oplossingen sluiten perfect aan op uw eigen personeels- en verloningskosten. Interesse? Bel 088-53 63 300 of mail naar info@HSU.nl en geniet voortaan ook van payroll in Leeuwarden.