Comfort, gemak en overzicht

Wilt u weten of payroll u in Leiden meer comfort, gemak en overzicht geeft? HSU.nl helpt verschillende ondernemingen graag verder in de wereld van payrolling. Ontdek bijvoorbeeld hoeveel meer tijd en energie u overhoudt in Leiden, omdat u straks geen omkijken meer heeft naar de loon-, Arbo- en personeelsadministratie. Maak een afspraak met ons als u geïnteresseerd bent in payroll in Leiden.

Draag uw payroll aan ons over in Leiden

Als u besluit te gaan payrollen, dan wijst u ons aan als de juridisch werkgever van uw personeel. Dit betekent dat wij voortaan alle bijbehorende verplichtingen, risico’s en verantwoordelijkheden dragen. Het uitbetalen van uw medewerkers? Dat doen wij voortaan voor u. Ook als ze zich ziek gemeld hebben. Het op orde brengen en houden van de personeelsdossiers? Laat dat maar aan ons over. Moeten er nieuwe arbeidsovereenkomsten opgesteld worden? Wij maken deze graag gereed. Hierbij werken wij uiteraard volledig volgens de actuele wetgeving in payroll.

Profiteer van de voordelen van payroll

Als u kiest voor payrollen in Leiden, dan geniet u van onder andere de volgende voordelen:

  • U bent verzekerd van een correcte salarisadministratie
  • U houdt meer tijd en energie over voor uw corebusiness
  • U hoeft uw zieke werknemers niet meer zelf door te betalen
  • U loopt geen risico’s meer aangaande arbeidsovereenkomsten
  • U heeft geen verplichtingen meer aangesloten te zijn bij de Arbodienst

Daarnaast kunt u genieten van groot financieel voordeel door te kiezen voor bijvoorbeeld onze collectieve auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekering. Wij vertellen u hier graag meer over.

Payrollen biedt iedereen in Leiden uitkomst

De redenen om te gaan payrollen lopen soms behoorlijk uiteen. Graag horen wij wat voor u de doorslag geeft, zodat wij onze payrollconstructie zo goed mogelijk op uw onderneming kunnen laten aansluiten. Wilt u geen dure boekhouder inhuren, maar wel uw gehele administratie uitbesteden aan een professional? Wilt u uw personeel onderbrengen bij een bedrijf dat de loonbetalingen altijd tijdig en correct voldoet? Of wenst u simpelweg meer tijd en energie over te houden voor uw eigen werkzaamheden? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zorgen wij voor een maatwerk oplossing.

Kies voor payroll in Leiden

Overweegt u over te stappen op payroll? U bereikt onze specialisten vanuit Leiden door te bellen naar 088-53 63 300, een mail te sturen naar info@HSU.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Laat ons u uitvoerig meenemen in de vele voordelen en mogelijkheden van payroll in Leiden.