Payroll in Lekkerkerk door HSU.nl

Zoek jij een goed payroll bedrijf in Lekkerkerk? Zodat je de administratie die het werkgeverschap met zich meebrengt fors kunt terugbrengen en eindelijk weer tijd hebt voor je corebusiness? Dan kun je terecht bij payrollbureau HSU.nl! Door het juridisch werkgeverschap aan ons uit te besteden, komt de loon-, arbo- en personeelsadministratie voortaan op ons bordje terecht en heb je zelf meer tijd over voor andere dringende zaken. Wil je meer informatie over de voordelen van payroll in Lekkerkerk? Bel ons gerust!

Juridisch werkgeverschap overdragen aan HSU.nl

Als werkgever krijg je bergen met administratie en de nodige kopzorgen voor je kiezen. Zo kom je niet meer toe aan wat echt belangrijk is. Je langetermijnvisie, het werven van nieuwe klanten, je gezin; het schiet er allemaal bij in. Draag daarom het juridisch werkgeverschap van je bedrijf in Lekkerkerk over aan ons payrollbedrijf. Je werknemers komen dan op onze loonlijst te staan. Hierdoor ben je af van de loon-, arbo- en personeelsadministratie én ook van het werkgeversrisico bij ziekte.

Toch verandert er op de werkvloer niet veel. Het operationeel werkgeverschap blijft namelijk gewoon in jouw handen, waardoor jij gewoon de baas blijft en je werknemers gewoon jouw werknemers blijven. Maar ondertussen ben je wel verlost van de bergen administratie en de risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt. De controle zul je dan ook nooit verliezen, want via ons overzichtelijke datasysteem kun je alles inkijken. Zo weet je precies wat een werknemer je kost, maar heb je meer tijd over en minder zorgen.

Voordelen van payroll in Lekkerkerk

Door met je bedrijf in Lekkerkerk over te stappen op payroll heb je onder andere de volgende voordelen:

  • Betrouwbare informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Geen verplichte aansluiting bij een arbodienst
  • Met onze experts is de administratie altijd op orde
  • Arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken zijn voortaan onze verantwoordelijkheid
  • Wij betalen je werknemers door bij ziekte

Is payrolling in Lekkerkerk een beetje betaalbaar?

Zoals je ziet, heeft overstappen op payroll veel voordelen. Maar wegen die op tegen de kosten? Wanneer je met je bedrijf in Lekkerkerk kiest voor payrollbedrijf HSU.nl is dat zeker het geval. Ons payrollbedrijf biedt je een betaalbare payroll oplossing, waarbij we slechts een klein percentage over de verlonings- en personeelskosten van je bedrijf rekenen. Niet duur als je kijkt hoeveel tijd je hiermee bespaart en ook nog eens minder risico loopt.

Contact met payroll bureau HSU.nl

Heb je een vraag over payrolling? Of wil je een maatwerk offerte ontvangen, zodat je precies weet wat de kosten van payroll zijn voor je bedrijf in Lekkerkerk? Bel ons dan vrijblijvend op 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Dan zorgen we voor een snelle reactie.