Wat is payrolling?

Wanneer u als ondernemer kiest voor payroll in Lienden, neemt HSU.nl alle zorgen en risico’s wat betreft het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat u uw gehele arbo-, loon- en personeelsadministratie uit handen geeft, inclusief de daarbij behorende plichten en financiële risico’s. Bij HSU.nl werkt een team van specialisten dat u helpt met deze taken. U blijft nog wel de operationeel werkgever. U bepaalt dus nog steeds zelf welke mensen er bij uw bedrijf in Lienden komen werken.

Is payrolling interessant voor u?

Payrolling biedt verschillende voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld minder administratief werk uit te voeren. Zowel de loonadministratie als de arbo- en personeelsadministratie ligt immers in de handen van onze kundige medewerkers. Zij zorgen ervoor dat alles correct en zorgvuldig wordt bijgehouden. Een ander voordeel is dat u daarnaast niet langer te maken heeft met loondoorbetaling bij zieke werknemers en kosten bespaard door collectieve inkoop. Meer weten over de voordelen voor uw bedrijf in Lienden? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van HSU.nl

Kiest u als werkgever voor een samenwerking met HSU.nl? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van payroll in Lienden? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak met ons

Kiest u met uw bedrijf voor payroll in Lienden? En heeft u behoefte aan meer informatie over de kosten? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of te mailen via info@hsu.nl.