HSU.nl voor payroll in Lienden

Heb huh als ondernemer interesse in een overstap op payroll in Lienden? Dan is HSU.nl je graag van dienst. Wij zijn een payrollbureau waar je terecht kunt voor payroll op maat. Al actief in het vak sinds 2000. Met deze ruime ervaring zijn wij een specialist te noemen op het gebied van HRM, payroll, uitzenden, salarisadministraties en zzp-ondersteuning. Met onze diensten zorgen wij ervoor dat jij ontspannen kunt ondernemen. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van payroll in Lienden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij maken dan graag een afspraak met je.

Wat is payrolling?

Wanneer je als ondernemer kiest voor payroll in Lienden, neemt HSU.nl alle zorgen en risico’s wat betreft het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat jij je gehele arbo-, loon- en personeelsadministratie uit handen geeft, inclusief de daarbij behorende plichten en financiële risico’s. Bij HSU.nl werkt een team van specialisten dat jou helpt met deze taken. Jij blijft nog wel de operationeel werkgever. Je bepaalt dus nog steeds zelf welke mensen er bij jouw bedrijf in Lienden komen werken.

Is payrolling interessant voor u?

Payrolling biedt verschillende voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld minder administratief werk uit te voeren. Zowel de loonadministratie als de arbo- en personeelsadministratie ligt immers in de handen van onze kundige medewerkers. Zij zorgen ervoor dat alles correct en zorgvuldig wordt bijgehouden. Een ander voordeel is dat je daarnaast niet langer te maken heeft met loondoorbetaling bij zieke werknemers en kosten bespaard door collectieve inkoop. Meer weten over de voordelen voor jouw bedrijf in Lienden? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van HSU.nl

Kies je als werkgever voor een samenwerking met HSU.nl? Dan kunt jij het volgende van ons verwachten:

  • Ervaring, wij zijn al sinds 2000 actief
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • We nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van payroll in Lienden? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak met ons

Kies je met jouw bedrijf voor payroll in Lienden? En heb je behoefte aan meer informatie over de kosten? Of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of te mailen via info@hsu.nl.