Overstappen op payroll in Lochem

Overweeg je als ondernemer in Lochem over te stappen op payroll? Dan ben je aan het juiste adres bij HSU.nl. Als ervaren payrollbedrijf nemen wij graag jouw juridisch werkgeverschap uit handen, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Je blijft zelf natuurlijk operationeel werkgever. Zaken als de personeelsplanning, het aannemen van werknemers, de arbeidsvoorwaarden en het functioneren van werknemers blijven in jouw takenpakket zitten. Het enige dat wij doen is jouw administratieve, juridische en financiële verplichtingen overnemen. Wil jij ook van deze zorgen af? Plan een afspraak met ons in voor de overstap naar payroll in Lochem.

Voordelen van payrolling voor ondernemers

Het voordeel van payroll is dus dat wij jou administratief werk overnemen. We regelen alles wat betreft de verloning en salarisadministratie, zodat jij dit niet zelf hoeft te doen. Daarnaast biedt payrolling nog meer voordelen voor ondernemers. Dit zijn:

  • Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een arbodienst
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Er zijn geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen
  • Geen afdrachten loonheffingen
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen verplichtingen rond de wet Poortwachter
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen

 

Scherpe en transparante tarieven

Geef jouw personeelszaken uit handen aan een ervaren payrollbedrijf en je bespaart veel onnodige kosten. Je hoeft namelijk geen geld, tijd en energie te investeren om je overal in te verdiepen. Wij kunnen precies voor jou berekenen wat een medewerker kost. Dit doen wij tegen scherpe en transparante tarieven. Wij zijn dé ideale samenwerkingspartner voor payroll in Lochem!

Vrijheid en zekerheid

Als ondernemer wil jij je volledig kunnen focussen op het ondernemen zelf. Daarom is het inzetten van een payrollbedrijf een slimme keuze. Door alle administratieve en financiële verplichtingen van je over te laten nemen, kun jij je weer bezig houden met waar je van houdt. Of je nu een ervaren ondernemer, startende ondernemer of zzp’er in Lochem bent. Payroll biedt een uitkomst. Het kan namelijk lastig zijn om alle personeelszaken te moeten regelen, vooral als startende ondernemer. Wij nemen deze last graag van je over, zodat jij je hier niet in hoeft te verdiepen. Als zzp’er wil je natuurlijk de vrijheid van het ondernemen behouden. Dat begrijpen wij. Daarom kan dat bij ons, terwijl je van de zekerheid van het in loondienst zijn profiteert.

Start met payroll in Lochem

Start vandaag nog met payroll in Lochem door contact op te nemen met HSU.nl. Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Voor telefonisch contact bel je naar 088-5363300. Voor contact per mail stuur je een bericht naar info@hsu.nl. Ook wanneer je nog vragen hebt of meer wilt weten over payrolling, kun je ons bereiken. We staan je graag te woord.