Stap over op payroll

Bent u geïnteresseerd in payroll in de logistiek? Kom in contact met HSU.nl. Wij bieden oplossingen voor de logistiek die perfect aansluiten op uw eigen verlonings- en personeelskosten. Ontdek de vele voordelen van payroll in de logistiek.

Dit maakt payroll zo populair

In de logistiek is flexibiliteit voor u als ondernemer erg belangrijk. U wilt zeker weten dat uw gehele personeelsadministratie correct en tijdig verwerkt wordt. Tegelijkertijd wilt u daar zelf niet teveel tijd en energie aan kwijt zijn. U richt zich liever op waar het echt om gaat; ondernemen. Door middel van payroll is dit mogelijk. U besteedt uw juridisch werkgeverschap uit, zodat u uw tijd optimaal aan uw eigen projecten kunt besteden. Ook heeft u geen last meer van de verplichtingen en de risico’s inzake uw personeels-, loon- en arbo-administratie. Wij zijn daarbij graag uw betrouwbare partner.

Voordelen van payrolling in de logistiek

Payrollen biedt bedrijven in de logistiek verschillende mooie voordelen, waaronder:

  • U bent verlost van de personeelsadministratie
  • U weet van uw personeel precies wat de kostprijs per uur is
  • U geniet van groot financieel voordeel wat betreft de hoge ziektekostenverzekering
  • U bespaart op uw personeelskosten t.o.v. uw personeel zelf in dienst houden

Het grote financiële voordeel van payrollen ziet u ook terug in de collectieve verzekeringen die wij voor u kunnen regelen. Vraag naar meer informatie over bijvoorbeeld een collectieve auto-, zorg- of loondoorbetalingsverzekering.

Wat maakt ons uw geschikte partner in de logistiek?

Het is belangrijk dat u helder inzicht heeft over de huidige kostprijs van uw medewerkers per uur. Wij helpen u daar graag bij. Als specialist maken we deze berekening graag kosteloos voor u op. Naderhand bepaalt u vervolgens of payrollen interessant voor u is. Als u kiest voor payrollen, bent u ervan verzekerd dat alles voortaan nauwkeurig wordt geregeld. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen, vakantiegeld, ATV, prestatietoeslag en pensioen. Prettig om te weten is dat wij zijn aangesloten bij de NBBU. De betrouwbare brancheorganisatie die staat voor kwaliteit in de payrollbranche. Uiteraard zijn wij daarnaast NEN-4400-1 gecertificeerd. Maak vandaag nog een afspraak met ons als u ook wilt profiteren van bovenstaande voordelen.

Is payroll in de logistiek iets voor u?

Bent u geïnteresseerd in payroll voor uw logistieke organisatie? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 088-53 63 300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Met payroll in de logistiek profiteert u van een verhoogde zekerheid en een enorm verlaagd risico.