Wat is payroll

Voor u de overstap naar payroll maakt, is het natuurlijk nodig om duidelijk te hebben wat payroll eigenlijk precies is. Wanneer u als ondernemer in Maasbracht kiest voor payroll geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat u niet meer verantwoordelijk bent voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie, maar dat dit nu onder de taken van het payrollbedrijf valt. Op de werkvloer behoudt u nog altijd gewoon de controle. U bent namelijk uitvoerend werkgever en bent zelf verantwoordelijk voor zaken als werving en selectie van nieuw personeel. Bij HSU.nl plaatsen we zowel parttime als fulltime medewerkers op de payroll, ongeacht of zij voor bepaalde of onbepaalde tijd werken.

Kies voor de service van HSU.nl

Er zijn verschillende redenen waarom een ondernemer kiest voor payroll. De voornaamste reden is echter het feit dat de administratieve werkzaamheden een ondernemer ontzettend veel tijd en energie kosten. HSU.nl neemt bijvoorbeeld de salarisadministratie of volledige backoffice over. Zo kunt u zich bezighouden met de corebusiness van uw bedrijf in Maasbracht, en de zaken waar u als ondernemer ook echt passie voor heeft. De specialisten van HSU.nl hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw administratie zorgvuldig en georganiseerd uit te voeren.

Voordelen van payroll

Heeft u nog enkele twijfels? Wij nemen deze graag bij u weg, zodat u vol vertrouwen de keuze maakt voor payroll in Maasbracht. Daarom zetten we de voordelen voor u op een rij:

  • HSU.nl heeft al zo’n 20 jaar ervaring als payrollbedrijf
  • Wij nemen uw administratieve verplichtingen over
  • De arbeidsrisico’s vallen ook onder de zaken die wij van u overnemen
  • Wij betalen zieke werknemers door, tot wel 2 jaar
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken geven we gratis advies

Contact opnemen

Maakt u ook de overstap naar naar payroll in Maasbracht van HSU.nl? Of wilt u toch eerst wat meer informatie ontvangen? Twijfel niet om contact op te nemen! Dat doet u telefonisch via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Geef uw wensen aan ons door, en kies voor HSU.nl als uw partner voor payroll in Maasbracht.