HSU.nl voor payroll in Maasbracht

Wil je als ondernemer in Maasbracht professionele hulp inschakelen in de vorm van payroll? Dan bent je bij payrollbedrijf HSU.nl aan het juiste adres! Wij gaan aan de slag met payroll diensten op maat voor jouw bedrijf in Maasbracht. Zo kun je ervoor kiezen om de volledige backoffice aan ons over te laten, maar je kunt ons ook inschakelen voor alleen de personeels- of loonadministratie. Alles kan bij HSU.nl. Wil jij meer te weten komen over onze services? Neem dan gerust eens contact op met onze ervaren specialisten. We zijn in 2000 begonnen, en zij vertellen graag meer over wat HSU.nl voor jou kan betekenen wat betreft payroll in Maasbracht.

Wat is payroll

Voordat jij de overstap naar payroll maakt, is het natuurlijk nodig om duidelijk te weten wat payroll eigenlijk precies is. Wanneer je als ondernemer in Maasbracht kiest voor payroll geef jij het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat je niet meer verantwoordelijk bent voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie, maar dat dit nu onder de taken van het payrollbedrijf valt. Op de werkvloer behoud jij nog altijd gewoon de controle. Jij bent namelijk uitvoerend werkgever en bent zelf verantwoordelijk voor zaken als werving en selectie van nieuw personeel. Bij HSU.nl plaatsen we zowel parttime als fulltime medewerkers op de payroll, ongeacht of zij voor bepaalde of onbepaalde tijd werken.

Kies voor de service van HSU.nl

Er zijn verschillende redenen waarom een ondernemer kiest voor payroll. De voornaamste reden is echter het feit dat de administratieve werkzaamheden een ondernemer ontzettend veel tijd en energie kosten. HSU.nl neemt bijvoorbeeld de salarisadministratie of volledige backoffice over. Zo kun jij je bezighouden met de corebusiness van jouw bedrijf in Maasbracht, en de zaken waar je als ondernemer ook echt passie voor heeft. De specialisten van HSU.nl hebben alle kennis en vaardigheden in huis om jouw administratie zorgvuldig en georganiseerd uit te voeren.

Voordelen van payroll

Heb je nog enkele twijfels? Wij nemen deze graag bij je weg, zodat jij vol vertrouwen de keuze maakt voor payroll in Maasbracht. Daarom zetten we de voordelen voor jou op een rij:

  • HSU.nl heeft jarenlange ervaring als payrollbedrijf
  • Wij nemen jouw administratieve verplichtingen over
  • De arbeidsrisico’s vallen ook onder de zaken die wij van je overnemen
  • Wij betalen zieke werknemers door, tot wel 2 jaar
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken geven we gratis advies

Contact opnemen

Maak jij ook de overstap naar naar payroll in Maasbracht van HSU.nl? Of wil je toch eerst wat meer informatie ontvangen? Twijfel niet om contact op te nemen! Dat doe je telefonisch via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Geef jouw wensen aan ons door, en kies voor HSU.nl als jouw partner voor payroll in Maasbracht.