Payrollen als makelaar

Wilt u weten of payroll voor een makelaar de juiste oplossingen biedt? Leg uw vragen en wensen neer bij de specialisten van HSU.nl. U bent niet de eerste makelaar die wij kennis laten maken met de vele voordelen en mogelijkheden in payrollen. Bent u benieuwd? Plan vandaag nog een afspraak met ons in en ontdek hoe u geld, tijd en energie kunt besparen als u kiest voor payroll als makelaar.

Waarom payroll oplossingen biedt in de makelaardij

Het werkveld van een makelaar is zeer flexibel. Naast het verrichten van (administratief) werk op kantoor, zijn deze professionals namelijk zeer vaak aan het werk op locatie. Bezichtigingen verzorgen in bestaande woningen. Op gesprek gaan bij geïnteresseerden voor nog te bouwen huizen. In overleg gaan met gemeentes en aannemers om tot een goed bouwplan te komen. De werktijden van makelaars zijn daardoor niet altijd eenvoudig weg te boeken. En dan hebben we het nog niet eens over reiskosten en andere vergoedingen gehad. En daar biedt payroll uitkomst. Onze specialisten zijn uitvoerig bekend met de actuele wet- en regelgeving. Zij verzorgen, als juridisch werkgever, graag de volledige loon- en personeelsadministratie van u en uw medewerkers.

Ontdek hoe payroll werkt

Ons payrollbedrijf kan alle loon-, personeels- en Arbo-administratie in de makelaardij verzorgen. Dit houdt in dat wij de arbeidsovereenkomsten opstellen, dan wij de makelaars correct en tijdig uitbetalen (ook bij ziekte) en dat we eventuele personele wijzigingen direct doorvoeren in de personeelsdossiers. Ook kunt u via ons aantrekkelijke, collectieve verzekeringen afsluiten, waardoor u nóg meer geld bespaart. Over de dagelijkse gang van zaken blijft u uiteraard de regie voeren. Denk aan het opstellen van de planning, het werven en aannemen van medewerkers en het aansturen van uw collega’s. U hoeft zich alleen niet meer bezig te houden met de loonbetaling en de administratie van elke makelaar!

Voordelen van payrollen voor een makelaar

Bij payrollen:

  • Besteedt u al uw administratie aan ons uit
  • Geniet u van meer tijd voor uw eigen werkzaamheden
  • Weet u zeker dat uw financiën correct en tijdig worden bijgehouden

Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak direct een afspraak met onze specialisten.

Kies ook voor payroll als makelaar

Wilt u weten wat payroll voor u kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 088-53 63 300, stuur een e-mail naar info@HSU.nl of vul ons online contactformulier in. Wij wijzen u graag op wat payroll voor een makelaar zoal kan betekenen.