HSU.nl verzorgt payroll in Mechelen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor payroll in Mechelen? Dan kun je terecht bij HSU.nl! Wij zijn hét adres voor maatwerk payroll in Mechelen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf beslissen welke taken jij aan ons wilt uitbesteden. Laat je alleen jouw personeels- en loonsadministratie door ons verzorgen, of kunnen wij de volledige backoffice van jou overnemen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden die HSU.nl jou en jouw bedrijf in Mechelen te bieden heeft wat betreft payroll.

Wat is payroll?

Overweeg je om met jouw bedrijf in Mechelen de overstap te maken naar payroll? Wat je dan doet is het juridisch werkgeverschap uit handen geven aan een payrollbedrijf als HSU.nl. Wij worden de juridisch werkgever, en als juridisch werkgever nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor alle loon-, arbo- en personeelsadministratie. Dan hebben we het natuurlijk ook over alle risico’s en verplichtingen die bij deze zaken komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim. Als een van jouw medewerkers ziek wordt, of op een andere manier arbeidsongeschikt raakt, zullen wij de medewerker de gehele periode blijven doorbetalen. Zowel parttime als fulltime medewerkers kunnen bij HSU.nl op de payroll.

Waarom je kiest voor payroll in Mechelen

Vele ondernemers hebben al de keuze gemaakt voor payroll in Mechelen bij HSU.nl. Als ondernemer bespaart jij door middel van payrolling heel veel tijd en energie. Wij nemen jou bijvoorbeeld de salarisadministratie en de backoffice uit handen. De experts van HSU.nl weten alles van loon- en personeelsadministratie en verzorgen deze dan ook tot in de puntjes voor u. Zo kun jij je in Mechelen bezighouden met de taken waar jij passie voor hebt. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers.

Voordelen van payroll door HSU.nl

Twijfel je nog of jij met jouw bedrijf in Mechelen de overstap wilt maken naar payroll via HSU.nl? Wij maken de keuze wat eenvoudiger door alle voordelen voor je op een rijtje te zetten:

  • Je profiteert van onze jarenlange ervaring met payroll
  • Jij hoeft je niet meer bezig te houden met jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen alle arbeidsrisico’s van jou over
  • Jouw zieke werknemers worden door HSU.nl tot wel 2 jaar doorbetaald
  • We geven gratis advies over vraagstukken over jouw personeelszaken

Neem contact met ons op

Wil je ook overstappen op payroll in Mechelen? Of wil jij liever eerst wat meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op. Dat doe je telefonisch via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl vertellen alles over de mogelijkheden van payroll in Mechelen.