Wat is payroll?

Overweegt u om met uw bedrijf in Mechelen de overstap te maken naar payroll? Wat u dan doet is het juridisch werkgeverschap uit handen geven aan een payrollbedrijf als HSU.nl. Wij worden de juridisch werkgever, en als juridisch werkgever nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor alle loon-, arbo- en personeelsadministratie. Dan hebben we het natuurlijk ook over alle risico’s en verplichtingen die bij deze zaken komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim. Als een van uw medewerkers ziek wordt, of op een andere manier arbeidsongeschikt raakt, zullen wij de medewerker de gehele periode blijven doorbetalen. Zowel parttime als fulltime medewerkers kunnen bij HSU.nl op de payroll.

Waarom u kiest voor payroll in Mechelen

Vele ondernemers hebben al de keuze gemaakt voor payroll in Mechelen bij HSU.nl. Als ondernemer bespaart u door middel van payrolling heel veel tijd en energie. Wij nemen u bijvoorbeeld de salarisadministratie en de backoffice uit handen. De experts van HSU.nl weten alles van loon- en personeelsadministratie en verzorgen deze dan ook tot in de puntjes voor u. Zo kunt u zich in Mechelen bezighouden met de taken waar u passie voor heeft. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers.

Voordelen van payroll door HSU.nl

Twijfelt u nog of u met uw bedrijf in Mechelen de overstap wilt maken naar payroll via HSU.nl? Wij maken de keuze wat makkelijker door alle voordelen voor u op een rijtje te zetten:

  • U profiteert van zo’n 20 jaar ervaring met payroll
  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen alle arbeidsrisico’s van u over
  • Uw zieke werknemers worden door HSU.nl tot wel 2 jaar doorbetaald
  • We geven gratis advies over vraagstukken over uw personeelszaken

Neem contact met ons op

Wilt u ook overstappen op payroll in Mechelen? Of wilt u eerst wat meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op. Dat doet u telefonisch via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl vertellen alles over de mogelijkheden van payroll in Mechelen.