Wat wij voor u betekenen

Kiest u voor een partnerschap met HSU.nl, dan geeft u uw gehele juridische werkgeverschap uit handen. Dit klinkt als een grote stap, maar dat valt in werkelijkheid zeer mee. Het betekent slechts dat wij verantwoordelijk zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie, inclusief de verplichtingen en risico’s die dit met zich meebrengt. U blijft gewoon operationeel werkgever, en voor uw medewerkers zal er niets, of slechts heel weinig veranderen. Het enige wat zij ervan zullen merken is dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via ons payrollbureau gaan. Dat gaat u in ieder geval veel werk schelen.

De voordelen van payroll

Maakt u voor uw bedrijf in Meppel de keuze voor payroll, dan kunt u profiteren van een heel wat voordelen, waaronder:

  • U hoeeft geen administratieve taken meer te doen
  • Wij verzorgen de loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • U krijgt advies over personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Door een collectieve inkoop bespaart u kosten
  • Op het gebied van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken hoeft u geen risico’s te nemen

De keuze voor payroll in Meppel

Waarom zou juist voor uw bedrijf in Meppel de keuze moeten vallen voor payroll? Net als talloze andere bedrijven worstelt u wellicht dagelijks met uw loon- en personeelsadministratie. Deze nemen wij u volledig uit handen, waardoor u tijd overhoudt voor uw echte passie: ondernemen. Niet alleen ontzorgen wij u van deze taken, maar wij zorgen bovendien voor structuur en continuïteit in onze werkzaamheden. Al uw bedrijfsadministratie wordt volledig digitaal verwerkt. U heeft er in Meppel dus ook altijd inzicht in.

Neem contact met ons op

Verwacht u dat payroll ook voor uw bedrijf in Meppel de uitkomst zal zijn? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Dat is geen probleem, u hoeft enkel even contact met ons op te nemen. Dat doet u telefonisch via 088-5363300 of u stuurt een mail naar info@hsu.nl. Voor payroll in Meppel is HSU.nl uw betrouwbare partner!