Stap over op payroll

Heeft u interesse in payroll in de metaal branche? Maak dan een afspraak met HSU.nl. Onze oplossingen voor in de metaal branche passen perfect bij uw eigen verlonings- en personeelskosten. Lees verder om meer te ontdekken over payroll in de metaal branche.

Dit maakt payroll metaal zo populair

Voor u als ondernemer in de metaal branche is zekerheid erg belangrijk. Zo wilt u er ongetwijfeld feilloos op kunnen vertrouwen dat uw personeelsadministratie tijdig en correct wordt verwerkt. Maar u wilt hier niet zelf teveel energie en tijd aan spenderen. U heeft immers uw eigen corebusiness waar u zich mee bezig moet houden. Kies daarom voor payroll. Dan besteedt u het juridisch werkgeverschap aan ons uit. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen projecten en draagt u meteen alle verplichtingen en risico’s inzake uw personeels-, loon- en arbo-administratie aan ons over.

Voordelen van payrollen in de metaal branche

Als u besluit te gaan payrollen, dan geniet u van enorm veel mooie voordelen. U:

  • Bent verlost van de personeelsadministratie
  • Weet van uw personeel precies wat de kostprijs per uur is
  • Geniet van groot financieel voordeel wat betreft de hoge ziektekosten
  • Bespaart enorm op uw personeelskosten t.o.v. uw personeel zelf in dienst houden

Ook in de collectieve verzekeringen die wij voor u kunnen regelen ziet u deze grote financiële voordelen terug. Neem contact met ons op voor meer informatie over bijvoorbeeld een collectieve auto-, zorg- of loondoorbetalingsverzekering.

Dit maakt ons uw geschikte partner in de metaal branche

Wij zorgen er graag voor dat u helder inzicht krijgt over de huidige kostprijs van uw medewerkers per uur. Laat ons deze berekening kosteloos voor u maken. Naderhand hoeft u pas te bepalen of payrollen bij u en uw bedrijf past. Als u besluit te gaan payrollen, dan weet u zeker dat voortaan alles nauwkeurig wordt bijgehouden en verwerkt. De vakantiedagen bijvoorbeeld, maar ook het vakantiegeld, de ATV, prestatietoeslag en het pensioen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de NBBU en zijn we NEN-4400-1 gecertificeerd. Kortom; maak vandaag nog een afspraak met uw betrouwbare partner.

Past payroll in de metaal branche bij u?

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten in payroll? Maak kennis met ons door te bellen naar 088-53 63 300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Geniet ook van meer zekerheid en minder risico’s door te kiezen voor payroll in de metaal branche.