Geen administratieve lasten meer door payroll in Mill

Heb je een eigen bedrijf in Mill en ben je klaar met alle administratieve lasten die komen kijken bij het werkgeverschap? Dan is payroll in Mill de oplossing voor jou! HSU.nl neemt dan het juridisch werkgeverschap van je over, zodat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Eigenlijk nemen we al je administratieve, juridische en financiële verplichtingen uit handen. Zo kun jij je blijven focussen op het ondernemen. Lijkt dit je wat? Ga naar HSU.nl voor payroll in Mill.

Voordelen van het juridisch werkgeverschap overdragen

Als je overstapt op payroll in Mill blijf je zelf operationeel werkgever, terwijl je het juridisch werkgeverschap aan ons overdraagt. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk blijft voor zaken als het aannemen van personeel, het functioneren van personeel, de arbeidsvoorwaarden en de personeelsplanning. Wij nemen enkel de administratieve, juridische en financiële verplichtingen van je over. Dat levert je een aantal voordelen op:

  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen afdracht van loonheffingen
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen

HSU.nl: een payrollbedrijf voor elke ondernemer

Payrolling biedt een uitkomst voor ondernemers in Mill die echt willen ondernemen. Je hoeft je niet langer meer bezig te houden met de arbo-, loon- en personeelsadministratie, want dat doen wij voor je. Daarom stappen zowel ervaren ondernemers als startende ondernemers steeds vaker over op payroll. Ook zzp’ers. Payrolling creëert namelijk een perfecte balans tussen de vrijheid van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het werken in loondienst.

Een betaalbare oplossing

Overweeg je over te stappen op payroll? Voor de kosten hoef je het niet te laten. Wij bieden je namelijk een betaalbare payroll oplossing in Mill die met jouw eigen verloning- en personeelskosten overeenkomt. Zo willen we payrolling nóg interessanter voor je maken.

Overstappen op payroll in Mill? Neem contact op

Om over te stappen op payroll in Mill, neem je contact op met HSU.nl. Bel naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. Heb je vragen voor ons? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden van payrolling voor jouw bedrijf? Neem ook dan gerust contact met ons op.