Wie zijn wij?

Wanneer u kiest voor payroll door HSU.nl, geeft u eigenlijk het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent natuurlijk niet dat u geen controle meer heeft over uw eigen bedrijf. Het houdt slechts in dat de payroll experts van HSU.nl vanaf dat punt verantwoordelijk zijn voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Hier vallen ook alle risico’s en verplichting die daarbij komen kijken onder. In werkelijkheid blijft u nog altijd de operationeel werkgever. Dit wil zeggen dat uw medewerkers heel weinig (of zelfs niets) van de verandering zullen merken. Slechts de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten zullen dan via het payrollbureau gaan. Die taken liggen niet meer bij u, wat u heel wat tijd bespaart.

Voordelen van payroll

Kiest u voor uw bedrijf in Moerdijk ook voor payroll door HSU.nl? Dan zult u flink wat voordelen ervaren, zoals:

  • Het feit dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met tijdrovende administratieve zaken.
  • Dat wij als payrollbedrijf de doorbetaling bij zieke werknemers regelen.
  • U op betrouwbaar advies over personeelsgerelateerde vraagstukken kunt rekenen.
  • U op de kosten bespaart door collectieve inkoop.
  • Wij als payrollbedrijf verantwoordelijk zijn voor de risico’s van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken.

Kies voor payroll in Moerdijk

Kiest u ook voor payroll voor uw bedrijf in Moerdijk? Dan bent u, net als vele andere bedrijven die voorgaand worstelde met hun loon- en personeelsadministratie, in goede handen bij HSU.nl. Wij nemen deze taken namelijk volledig op ons. Door onze ervaring met payroll zorgen we voor structuur en continuïteit in uw administratie. De tijd die u bespaart kunt u vervolgens besteden aan datgene waar u een passie voor heeft: ondernemen. De bedrijfsadministratie verwerken we altijd volledig online, wat betekent dat u er vanuit Moerdijk altijd inzicht in heeft.

Contact opnemen met HSU.nl

Lijkt payroll u wel wat voor uw bedrijf in Moerdijk? Wij voorzien u graag van meer informatie, en bespreken de rol die HSU.nl voor uw bedrijf kan spelen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. HSU.nl is uw ervaren partner voor payroll in Moerdijk!