Kies nu ook voor payroll

Overweegt u over te stappen naar payroll in Nijmegen? Laat dit dan oppakken door de specialisten van HSU.nl. Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers in Nijmegen de keuze maken te gaan payrollen. Laat ons u kennismaken met alle voordelen van payroll in Nijmegen.

Dit kan payroll voor u betekenen

Payrollen is simpelweg gezegd het overdragen van uw juridisch werkgeverschap. Hier horen ook alle financiële verplichtingen en risico’s bij. Zo hoeft u in Nijmegen geen energie en tijd meer te besteden aan de loon-, personeels- en arbo-administratie. Hierdoor kunt u voortaan uw tijd besteden aan uw eigen werkzaamheden. Op onze payroll kunt u al uw werknemers onderbrengen. Die met een contract voor een bepaalde of een onbepaalde tijd. En die met een fulltime of parttime dienstverband. U blijft uiteraard de regie voeren over het werven, selecteren en het functioneren van uw werknemers.

Profiteer van de voordelen van payrolling

Kiezen voor payrolling in Nijmegen, betekent dat u zich niet meer druk hoeft te maken over:

  • Afdrachten loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichtingen aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Administratief werk voor verloning en salarisadministratie
  • Verplichtingen zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Een ander voordeel is dat u stukken voordeliger uit bent, dan wanneer u uw werknemers in eigen beheer uitbetaalt. U kunt namelijk gebruik maken van onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen.

Voor wie is payrollen in Nijmegen interessant?

Uit ervaring weten wij dat er vele verschillende situaties zijn wanneer payrollen interessant is. Wilt u bijvoorbeeld meer tijd voor uw corebusiness overhouden? Of wilt u dat uw financiële zaken altijd op tijd en op de juiste wijze in Nijmegen bijgehouden worden? Laat ons u helpen aan een oplossing, waar uw werknemers in hun werkzaamheden niets van merken. Het enige dat zij zien veranderen, is dat hun salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en loonbetalingen voortaan door ons geregeld worden.

Stap over op payroll in Nijmegen

Kortom, draag uw financiële administratie aan ons over en geniet ook van alle voordelen die payroll te bieden heeft. Bij ons weet u zeker dat al onze oplossingen volledig overeenkomen met uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel naar 088-53 63 300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl als u overweegt gebruik te maken van payroll in Nijmegen.