Payroll in Noordwijk

HSU.nl is uw betrouwbare, professionele partner op het gebied van payroll in Noordwijk. Dit betekent dat wij het juridisch werkgeverschap overnemen. We nemen dan niet alleen uw arbo-, loon- en personeelsadministratie over, maar ook voor de verantwoordelijkheden en risico’s die hierbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim. Wanneer een van uw werknemers lange tijd ziek thuis komt te zitten, betaalt HSU.nl tot wel 2 jaar door. U loopt dan geen risico meer. Overigens blijft u de controle houden op de werkvloer, want het uitvoerend werkgeverschap blijft in uw handen.

Waarom u kiest voor HSU.nl

Natuurlijk is het feit dat u niet meer te maken heeft met de risico’s en verantwoordelijkheden niet de enige reden dat u kiest voor payroll in Noordwijk door HSU.nl. Wij zorgen er namelijk ook voor dat u veel tijd en energie gaat besparen. De administratie van het bedrijf is voor veel ondernemers een struikelblok. Onze specialisten zorgen ervoor dat het professioneel en nauwkeurig gebeurd. Dan houdt u meer tijd over voor de werkzaamheden waar u een passie voor heeft. Natuurlijk kunt u ook zelf een werknemer aannemen dat de administratie gaat verzorgen, maar dat is een flink stuk duurder dan de services van HSU.nl inschakelen. Neem gerust eens contact op, en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Voordelen van payroll

Voor het geval dat u nog twijfelt of u kiest voor payroll in Noordwijk, hebben we de voordelen handig voor u op een rij gezet:

  • U rekent op de expertise van specialisten met meer dan 20 jaar ervaring. Uw administratie wordt dus op een professionele, georganiseerde wijze bijgehouden.
  • De administratieve taken worden door iemand anders geregeld, waardoor u tijd en energie overhoudt voor andere zaken.
  • U bent niet verantwoordelijk voor arbeidsrisico’s.
  • In het geval van ziekte betaalt HSU.nl tot wel 2 jaar door.
  • Onze kundige specialisten beantwoorden al uw personeelsgerelateerde vraagstukken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kiest u ook voor payroll in Noordwijk door HSU.nl? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen met 088-5363300, of u kunt een mail sturen naar info@hsu.nl. HSU.nl is uw partner voor payroll in Noordwijk!