Wat is payroll precies?

Hoe werkt payrolling precies? Payroll is een vorm van werkgeverschap waarbij het payrollbedrijf de juridisch werkgever van de werknemers van uw bedrijf wordt. Als payrollbureau dragen wij de zorg voor het bijhouden de van de salarisadministratie en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s. De medewerkers van ons payrollbedrijf zijn deskundig en verzorgen uw personeels- en loonadministratie op correcte en nauwgezette wijze. Komt een van uw werknemers onverwacht in de ziektewet? Of raakt er iemand arbeidsongeschikt? Dan dragen wij de kosten bijkomende kosten. U komt zo nooit voor financiële verrassingen te staan in Ochten.

Waarom overstappen op payroll in Ochten?

Waarom maken zoveel bedrijven gebruik van payroll? Payroll biedt veel voordelen voor ondernemers. Een groot en belangrijk voordeel is dat u als payroll ondernemer meer tijd en energie overhoudt om u te focussen op de core business. Als payrollbedrijf nemen wij veel werk uit handen zoals het bijhouden van de salarisadministratie. Deze klus wordt voortaan uitgevoerd door onze deskundige werknemers. Zij zorgen ervoor dat uw personeels- en loonadministratie altijd perfect op orde is en dat uw werknemers in Ochten hun salaris maandelijks op tijd ontvangen.

De kenmerken van HSU.nl

Wenst u een overstap te maken op payroll in Ochten? Kies dan voor de diensten van HSU. Bij HSU kunt u het volgende verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wenst u de hulp van ons payrollbedrijf in te schakelen bij het verzorgen van de salarisadministratie in Ochten? Of wilt u meer te weten komen over payroll? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor payroll in Ochten.