Kies HSU.nl voor payroll in Ochten

Heb jij als ondernemer in Ochten behoefte aan de ondersteunende hulp van een betrouwbaar payrollbedrijf? Maak dan kennis met HSU, de specialist op het gebied van payrolling. Al jarenlang zijn wij een gevestigde naam op het gebied van backoffice ondersteuning. Wij helpen bedrijven in heel Nederland die de salarisadministratie van hun bedrijf willen uitbesteden aan een professional. Onze medewerkers verzorgen zeer nauwkeurig jouw personeels- en loonadministratie en zorgen ervoor dat jij je weer volledig kunt focussen op het ondernemen in Ochten. Wil je meer te weten komen over payrolling? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak.

Wat is payroll precies?

Hoe werkt payrolling precies? Payroll is een vorm van werkgeverschap waarbij het payrollbedrijf de juridisch werkgever van de werknemers van jouw bedrijf wordt. Als payrollbureau dragen wij de zorg voor het bijhouden de van de salarisadministratie en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s. De medewerkers van ons payrollbedrijf zijn deskundig en verzorgen jouw personeels- en loonadministratie op correcte en nauwgezette wijze. Komt een van jouw werknemers onverwacht in de ziektewet? Of raakt er iemand arbeidsongeschikt? Dan dragen wij de kosten bijkomende kosten. Jij komt zo nooit voor financiële verrassingen te staan in Ochten.

Waarom overstappen op payroll in Ochten?

Waarom maken zoveel bedrijven gebruik van payroll? Payroll biedt veel voordelen voor ondernemers. Een groot en belangrijk voordeel is dat jij als payroll ondernemer meer tijd en energie overhoudt om je te focussen op de core business. Als payrollbedrijf nemen wij veel werk uit handen zoals het bijhouden van de salarisadministratie. Deze klus wordt voortaan uitgevoerd door onze deskundige werknemers. Zij zorgen ervoor dat jouw personeels- en loonadministratie altijd perfect op orde is en dat jouw werknemers in Ochten hun salaris maandelijks op tijd ontvangen.

De kenmerken van HSU.nl

Wens je een overstap te maken op payroll in Ochten? Kies dan voor de diensten van HSU. Bij HSU kunt jij het volgende verwachten:

  • Wij hebben jarenlange jaar ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Wil je de hulp van ons payrollbedrijf in te schakelen bij het verzorgen van de salarisadministratie in Ochten? Of wil je meer te weten komen over payroll? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag wat jouw wensen zijn voor payroll in Ochten.