Payroll offerte van HSU.nl

Wil jij een payroll offerte ontvangen van een ervaren specialist? Kies voor de services van payrollbedrijf HSU.nl. Wij nemen de administratieve werkzaamheden volledig (of gedeeltelijk, afhankelijk van jouw wensen) van je over. Jij houdt dan veel meer tijd en energie over voor de onderdelen van het ondernemerschap waar je echt passie voor hebt. Wil jij de overstap maken met je bedrijf naar payrolling? Wij stellen graag een vrijblijvende payroll offerte voor je op.

Wat doet een payrollbedrijf voor u?

Voor je een payroll offerte ontvangt, wil je natuurlijk wel weten wat het precies inhoudt. Wanneer je kiest voor payrolling door HSU.nl, nemen wij het juridisch werkgeverschap van je over. Dat klinkt als een heftige verandering, maar valt in werkelijkheid heel erg mee. Het houdt simpelweg in dat wij je loon-, arbo- en personeelsadministratie overnemen. Ook de bijkomende risico’s en verplichtingen nemen wij van je over. Jij blijft ondertussen gewoon operationeel werkgever, wat wil zeggen dat je de controle over de dagelijkse gang van zaken binnen je bedrijf blijft behouden. Vraag snel een payroll offerte aan om te ontdekken wat de kosten zullen zijn van het uit handen geven van het juridisch werkgeverschap!

Voordelen van payrolling

Wanneer je kiest voor de service van HSU.nl als payrollbedrijf, ga je profiteren van een flink aantal voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • HSU.nl neemt je administratieve werkzaamheden over, wat betekent dat je tijd en energie overhoudt voor andere zaken
  • We geven gratis advies en ondersteuning in personeelszaken
  • Wij dragen de risico’s van juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • We betalen zieke werknemers voor je door
  • Door collectieve inkoop profiteer je van kostenbesparing

Hoe worden de kosten bepaald?

Wanneer je een payroll offerte ontvangt, hoe worden de kosten dan opgebouwd? Dat verschilt per situatie. Je betaalt een tarief dat afhankelijk is van het bruto uurloon van je medewerker. Die wordt vermenigvuldigd met de omrekenfactor. De omrekenfactor wordt uit verschillende elementen opgebouwd. Zaken die meespelen zijn onder andere het aantal uren dat een medewerker werkzaam is, het aantal vakantiedagen, je cao en het pensioen van de medewerker. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Wanneer je een vrijblijvende payroll offerte bij HSU.nl aanvraagt, zie je wat de kosten voor payrolling in jouw situatie zullen zijn.

Ontvang een vrijblijvende payroll offerte

Neem contact op en ontvang een payroll offerte van payrollbedrijf HSU.nl. Ook voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl.