Payroll in Oldenzaal

Wat houdt kiezen voor payroll in Oldenzaal in? Als u kiest voor HSU.nl als uw payrollbedrijf, verzorgen we al uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. We houden de administratie overzichtelijk voor u bij. Payroll houdt bovendien ook in dat wij de verantwoordelijkheid voor de risico’s waar u als ondernemer mee te maken hebt van u overnemen. Een goed voorbeeld is het ziekteverzuim van uw werknemers. Als een werknemer langdurig ziek is, bent u verplicht om het loon een bepaalde periode door te betalen. Maar als u kiest voor payroll in Oldenzaal door HSU.nl, blijven we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. U geeft ons namelijk het juridisch werkgeverschap. Maar op de werkvloer houdt u alle controle, want u blijft uitvoerend werkgever.

Stap ook over naar payroll

Vele ondernemers gingen u voor en kozen voor payroll in Oldenzaal. Maar dat is niet alleen maar omdat zij daarmee de risico’s uit handen kunnen geven. Het grote voordeel van het inhuren van een payrollbureau is dat u veel tijd en energie bespaart door de administratie aan een professional over te laten. Natuurlijk kunt u zelf een medewerker aannemen die de administratie bijhoudt, maar HSU.nl inschakelen als uw payrollbureau is veel goedkoper! Onze specialisten hebben bovendien jarenlange ervaring. Ze weten precies hoe ze de administratie aan moeten pakken, ongeacht in welke branche uw bedrijf zich bevindt.

Alle voordelen op een rij

Overstappen naar payroll in Oldenzaal heeft vele voordelen. We zetten ze nog eens voor u op een rij:

  • Uw administratie wordt professioneel verzorgd. We hebben immers meer dan 20 jaar ervaring met payroll
  • U kunt uw administratieve zaken zorgeloos aan ons overlaten, zodat u meer tijd heeft voor andere werkzaamheden
  • Niet alleen nemen we de administratieve taken over, maar ook de arbeidsrisico’s komen bij ons te liggen.
  • We betalen uw werknemers bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar door.
  • U bent altijd welkom voor deskundig advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten wat betreft payroll in Oldenzaal? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door het formulier op de website in te vullen. We zijn ook per e-mail bereikbaar via info@hsu.nl. Of bel ons op telefoonnummer 088-5363300.Voor betrouwbare payroll in Oldenzaal gaat u naar HSU.nl!