Voor alle payroll zaken ga je naar HSU.nl

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat al jouw administratieve werkzaamheden van je overneemt door middel van payroll in Oldenzaal? HSU.nl staat voor jou klaar! Bovendien kunnen we voor jouw bedrijf ook de volledige backend verzorgen. Doordat jarenlange ervaring hebben met payroll werken we altijd netjes en georganiseerd. We weten inmiddels precies hoe we de administratie aan moeten pakken! Wil je meer weten over onze diensten voor payroll in Oldenzaal? Of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op!

Payroll in Oldenzaal

Wat houdt kiezen voor payroll in Oldenzaal in? Als je kiest voor HSU.nl als jouw payrollbedrijf, verzorgen we al jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie. We houden de administratie overzichtelijk voor je bij. Payroll houdt bovendien ook in dat wij de verantwoordelijkheid voor de risico’s waar jij als ondernemer mee te maken hebt van je overnemen. Een goed voorbeeld is het ziekteverzuim van jouw werknemers. Als een werknemer langdurig ziek is, ben je verplicht om het loon een bepaalde periode door te betalen. Maar als jij kiest voor payroll in Oldenzaal door HSU.nl, blijven we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. Je geeft ons namelijk het juridisch werkgeverschap. Maar op de werkvloer houd jij alle controle, want jij blijft uitvoerend werkgever.

Stap ook over naar payroll

Vele ondernemers gingen je voor en kozen voor payroll in Oldenzaal. Maar dat is niet alleen maar omdat zij daarmee de risico’s uit handen kunnen geven. Het grote voordeel van het inhuren van een payrollbureau is dat je veel tijd en energie bespaart door de administratie aan een professional over te laten. Natuurlijk kunt jij zelf een medewerker aannemen die de administratie bijhoudt, maar HSU.nl inschakelen als jouw payrollbureau is veel goedkoper! Onze specialisten hebben bovendien jarenlange ervaring. Ze weten precies hoe ze de administratie aan moeten pakken, ongeacht in welke branche jouw bedrijf zich bevindt.

Alle voordelen op een rij

Overstappen naar payroll in Oldenzaal heeft vele voordelen. We zetten ze nog eens voor je op een rij:

  • Jouw administratie wordt professioneel verzorgd. We hebben immers lange ervaring met payroll
  • Je kunt administratieve zaken zorgeloos aan ons overlaten, zodat jij meer tijd heeft voor andere werkzaamheden
  • Niet alleen nemen we de administratieve taken over, maar ook de arbeidsrisico’s komen bij ons te liggen.
  • We betalen jouw werknemers bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar door.
  • Je bent altijd welkom voor deskundig advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze diensten wat betreft payroll in Oldenzaal? Of wilt je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door het formulier op de website in te vullen. We zijn ook per e-mail bereikbaar via info@hsu.nl. Of bel ons op telefoonnummer 088-5363300.Voor betrouwbare payroll in Oldenzaal gaat jij naar HSU.nl!