HSU.nl in Ommen

Heb je als ondernemer in Ommen hulp nodig met jouw loonadministratie en kun je daarom wel wat ondersteuning gebruiken van een gespecialiseerd payrollbureau in Ommen? HSU.nl helpt je graag met jouw administratieve verplichtingen en de daarbij bijbehorende risico’s. Je hebt daar dan geen omkijken naar en je kunt je voor 100% focussen op jouw ondernemerschap. Want daarom ben je uiteindelijk ondernemer geworden. Lijkt payroll ook een uitstekende oplossing voor jou? Lees er hier meer over of maak direct een afspraak met ons voor meer informatie over payroll in Ommen.

Wat kan payrolling voor jou betekenen?

Als je kiest voor payrolling door HSU, dan geef jij je juridisch werkgeverschap uit handen. Dat klinkt zeer rigoureus, maar dat is het niet echt. Je maakt hiermee HSU verantwoordelijk voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie met alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. Jouw werknemers merken niets van deze overstap. Je blijft uiteraard wel de operationeel werkgever van jouw eigen personeel. De grote verandering – en voor jou de verlichting – zit hem in het feit dat HSU.nl alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten voor je verzorgt.

Voordelen van payroll voor jou

Als je met jouw bedrijf in Ommen besluit om over te stappen op payrolling, profiteer je van de volgende voordelen. Je ziet ze hier op een rijtje:

  • Minder administratief werk
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rond arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Wil je meer informatie ontvangen over payrolling in Ommen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van HSU.nl.

Kiezen voor payrolling in Ommen

Waarom overstappen op payrolling? Wij zien dat bij veel bedrijven de personeelsadministratie een ondergeschoven kindje is. Ondernemers zijn veel liever bezig met ondernemen. Simpelweg omdat dat de reden is dat ze een onderneming zijn begonnen. Als je als ondernemer in Ommen de administratie van jouw bedrijf uit handen geeft aan HSU.nl, heb jij een zorg minder. Onze professionals brengen structuur aan in jouw administratie. Bovendien verwerken we alle personeelsinformatie helemaal digitaal; je heeft dus altijd inzicht in jouw administratie.

Contact opnemen met HSU.nl

Wil je meer weten over payrolling in Ommen? Of wil je direct overstappen op payrolling? Wij vertellen je graag wat de voordelen voor jou zijn als je overstapt. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsu.nl of vul het online contactformulier in. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor je, en informeren je verder over payroll in Ommen.