Wat kan payrolling voor u betekenen?

Als u kiest voor payrolling door HSU, dan geeft u uw juridisch werkgeverschap uit handen. Dat klinkt zeer rigoureus, maar dat is het niet echt. U maakt hiermee HSU verantwoordelijk voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie met alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. Uw werknemers merken niets van deze overstap. U blijft uiteraard wel de operationeel werkgever van uw eigen personeel. De grote verandering – en voor u de verlichting – zit hem in het feit dat HSU.nl alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten voor u verzorgt.

Voordelen van payroll voor u

Als u met uw bedrijf in Ommen besluit om over te stappen op payrolling, profiteert u van de volgende voordelen. U ziet ze hier op een rijtje:

  • Minder administratief werk
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rond arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Wilt u meer informatie ontvangen over payrolling in Ommen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van HSU.nl.

Kiezen voor payrolling in Ommen

Waarom overstappen op payrolling? Wij zien dat bij veel bedrijven de personeelsadministratie een ondergeschoven kindje is. Ondernemers zijn veel liever bezig met ondernemen. Simpelweg omdat dat de reden is dat ze een onderneming zijn begonnen. Als u als ondernemer in Ommen de administratie van uw bedrijf uit handen geeft aan HSU.nl, heeft u een zorg minder. Onze professionals brengen structuur aan in uw administratie. Bovendien verwerken we alle personeelsinformatie helemaal digitaal; u heeft dus altijd inzicht in uw administratie.

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt u meer weten over payrolling in Ommen? Of wilt u direct overstappen op payrolling? Wij vertellen u graag wat de voordelen voor u zijn als u overstapt. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsu.nl of vul het online contactformulier in. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u en informeren u verder over payroll in Ommen.