HSU.nl staat voor je klaar

Al jarenlang dé specialist op het gebied van payrolling. Wij weten dan ook precies op welke manier wij jou het beste kunnen helpen in Oosterbeek. Lees verder voor meer informatie over payroll in Oosterbeek.

Minder administratie met payrolling in Oosterbeek

Wens je snel een professioneel payrollbureau in Oosterbeek in te zetten voor jouw salarisadministratie? Bel dan nu naar HSU.nl. Wij zijn een ware expert in het verzorgen van de salarisadministratie van zowel bedrijven als ZZP’ers. Het bijhouden van de administratie kan een flinke klus zijn. Gelukkig heb jij straks niet meer deze zorgen als je de keuze maakt voor payroll. Wens je direct jouw administratie in Oosterbeek uit te besteden aan een ware professional? Bel ons dan snel en maak direct een afspraak of lees verder om meer te weten te komen.

Wat is payroll?

Payroll, wat is dat? Wellicht doemt deze vraag nu in jouw hoofd op. Payroll betreft het overdragen van het werkgeverschap over jouw werknemers aan een payrollbedrijf. Hierbij behoren ook jouw verplichtingen en risico’s inzake de loon-, arbo-, en personeelsadministratie.
Voor jouw personeelsbeleid blijf je echter zelf verantwoordelijk, als ook over de werving en selectie voor jouw onderneming in Oosterbeek. Je kunt er als werknemer of zelfstandige tevens van uit gaan dat jouw loon tijdig wordt overgemaakt. Als werknemer bent je niet meer geheel aan het bedrijf verbonden, maar heb jij nog wel dezelfde rechten als elke andere werknemer.

Wat kan payroll in Oosterbeek bieden?

Heb je de gedachte om met jouw onderneming in Oosterbeek de overstap naar payroll te zetten? Een goede keuze, want er staan jou dan vele voordelen te wachten. Indien je een payrollorganisatie inzet, dan:

  • Houd jij meer tijd over voor jouw eigen werkzaamheden
  • Loop je geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoef je jouw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draag jij jouw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heb je geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

En dat is slechts een handje van de vele voordelen die je te wachten staan met payrolling. Als jij ook kiest voor een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan kunt je heel wat geld besparen. Doen!

Wat maakt payroll tot een uitkomst voor u?

Misschien heb je zelf weinig tijd, kennis of simpelweg de energie er niet voor om jouw administratie op en top bij te houden. Gelukkig biedt ons payrollbedrijf jou een totaaloplossing aan. Wij kunnen, als jouw betrouwbare partner, jouw administratie geheel verzorgen. Je houdt tijd over voor belangrijkere zaken en ervaart zo meer rust. Payroll biedt een uitkomst voor je en jouw parttime werknemers met een eindig contract, maar ook voor jouw vaste, fulltime werknemers. Met HSU.nl in Oosterbeek ben jij in ieder geval zeker van een goed geregelde administratie.

Kies ook voor payroll in Oosterbeek

Al diverse bedrijven stapten in Oosterbeek over naar onze payrollorganisatie. Wil je weten wat HSU jou te bieden heeft? Of wilt nog meer informatie? Bel dan met onze adviseur of maak vandaag nog een afspraak via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Spoedig komt HSU.nl jouw administratie in Oosterbeek dan professioneel verzorgen.