Minder administratie met payrolling in Oosterbeek

Wenst u snel een professioneel payrollbureau in Oosterbeek in te zetten voor uw salarisadministratie? Bel dan nu naar HSU.nl. Wij zijn een ware expert in het verzorgen van de salarisadministratie van zowel bedrijven als ZZP’ers. Het bijhouden van de administratie kan een flinke klus zijn. Gelukkig heeft u straks niet meer deze zorgen als u de keuze maakt voor payroll. Wenst u direct uw administratie in Oosterbeek uit te besteden aan een ware professional? Bel ons dan snel en maak direct een afspraak of lees verder om meer te weten te komen.

Wat is payroll?

Payroll, wat is dat? Wellicht doemt deze vraag nu in uw hoofd op. Payroll betreft het overdragen van het werkgeverschap over uw werknemers aan een payrollbedrijf. Hierbij behoren ook uw verplichtingen en risico’s inzake de loon-, arbo-, en personeelsadministratie.
Voor uw personeelsbeleid blijft u echter zelf verantwoordelijk, als ook over de werving en selectie voor uw onderneming in Oosterbeek. U kunt er als werknemer of zelfstandige tevens van uit gaan dat uw loon tijdig wordt overgemaakt. Als werknemer bent u niet meer geheel aan het bedrijf verbonden, maar heeft u nog wel dezelfde rechten als elke andere werknemer.

Wat kan payroll in Oosterbeek bieden?

Heeft u de gedachte om met uw onderneming in Oosterbeek de overstap naar payroll te zetten? Een goede keuze, want er staan u dan vele voordelen te wachten. Indien u een payrollorganisatie inzet, dan:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

En dat is slechts een handje van de vele voordelen die u te wachten staan met payrolling. Als u ook kiest voor een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan kunt u heel wat geld besparen. Doen!

Wat maakt payroll tot een uitkomst voor u?

Misschien heeft u zelf weinig tijd, kennis of simpelweg de energie er niet voor om uw administratie op en top bij te houden. Gelukkig biedt ons payrollbedrijf u een totaaloplossing aan. Wij kunnen, als uw betrouwbare partner, uw administratie geheel verzorgen. U houdt tijd over voor belangrijkere zaken en ervaart zo meer rust. Payroll biedt een uitkomst voor u en uw parttime werknemers met een eindig contract, maar ook voor uw vaste, fulltime werknemers. Met HSU.nl in Oosterbeek bent u zeker van een goed geregelde administratie.

Kies ook voor payroll in Oosterbeek

Al diverse bedrijven stapten in Oosterbeek over naar onze payrollorganisatie. Wilt u weten wat HSU u te bieden heeft? Of wilt nog meer informatie? Bel dan met onze adviseur of maak vandaag nog een afspraak via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Spoedig komt HSU.nl uw administratie in Oosterbeek dan professioneel verzorgen.