HSU Payroll Service helpt je verder

Overstappen naar payroll in Oosterwolde? Dat kan veel voordelen bieden! Kies voor de diensten van HSU.nl. Wij zijn al bijna 20 jaar specialist in payrolling. We weten als geen ander hoe we je in Oosterwolde het beste kunnen helpen. Ontlast jezelf of je bedrijf van alle administratieve taken rondom personeelsdossiers en salarisadministratie en kies voor het gemak van een payrollbedrijf! Neem contact op met HSU.nl voor meer informatie.

Wat ons payrollbedrijf voor je doet

Kies je voor payrolling in Oosterwolde, dan besteedt je jouw juridische dienstbetrekking aan ons uit. Voor jou als werkgever betekent dit dat wij al uw loon-, arbo- en personeelsadministratie en andere daarmee samenhangende verplichtingen voor je uitvoeren. Daarnaast nemen we ook de verantwoordelijkheid voor de extra risico’s. Je medewerkers zullen onze dienstverlening nauwelijks opmerken. Het geeft je medewerkers meer vrijheid en zekerheid. De enige verandering voor jou als werknemer is dat alle salarisbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen. Je hebt dus nog steeds de volledige controle over alle operationele zaken!

De voordelen van payroll in Oosterwolde

Kies je voor payrolling in Oosterwolde, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je hoeft voor 2 jaar geen zieke werknemers meer te betalen
  • Je hebt meer tijd voor je kernactiviteiten
  • Je loopt geen risico’s meer met arbeidsovereenkomsten
  • Je hoeft niet langer lid te zijn van de Arbodienst
  • Je hoeft je salarisadministratie niet langer up-to-date te houden

Profiteer daarnaast van extra financiƫle besparing door te kiezen voor collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorgverzekeringen, auto- en loonverzekeringen!

Waarom je kiest voor HSU.nl in Oosterwolde

Een belangrijke reden om op payrolling over te schakelen is dat het bijhouden van de loonlijst veel tijd en energie kost. Daarnaast is het voor veel bedrijven een lastige opgave om een goede structuur op te bouwen om tijdelijke en deeltijdse arbeidsovereenkomsten up-to-date te houden. Kies je voor payrolling? Dan hoef je geen tijd meer aan deze zaken te besteden. Wij zorgen ervoor dat je arbo-, personeels- en salarisadministratie volledig op orde is.

Neem contact met ons op

Wil jij ook genieten van de voordelen van payroll? Wij helpen je graag verder. Maak snel een afspraak door te bellen naar 088-5363300. Natuurlijk kun je ons ook mailen via info@hsu.nl. Wij staan graag voor je klaar met payroll in Oosterwolde.