Wat is payroll precies?

Denkt u als ondernemer in Opheusden of omgeving aan een overstap op payroll? Dan wilt u uiteraard eerst meer weten over wat payroll precies inhoud. Wanneer u met uw bedrijf overstapt op payroll, worden wij als payrollbedrijf de juridisch werkgever van uw werknemers. Met deze verandering worden wij verantwoordelijk voor de personeels- en loonadministratie en de bijbehorende risico’s. Raakt een van uw werknemers onverwachts ziek of arbeidsongeschikt? Dan nemen wij de bijbehorende kosten voor onze rekening. Door over te stappen op payroll in Opheusden, wordt u dus volledig ontzorgd.

Waarom overstappen op payroll in Opheusden?

Veel bedrijven kiezen ervoor om te payrollen. Zo ook bedrijven in Opheusden en omgeving. Een belangrijke reden om over te stappen op payroll is dat het u veel energie en tijd oplevert. Voor veel ondernemers is het bijhouden van de salarisadministratie een behoorlijke opgave. U heeft misschien niet de juiste kennis en vaardigheden in huis om de loonadministratie op correcte wijze op orde te brengen. Daarnaast ontbreekt het vaak aan tijd en energie. Het uitbesteden van uw salarisadministratie in Opheusden is dan echt een uitkomst. Als payrollbedrijf hebben wij kundige medewerkers in dienst die zeer zorgvuldig alles bijhouden. Daarnaast worden uw werknemers maandelijks netjes uitbetaald.

De kenmerken van HSU.nl

Heeft u interesse gekregen in onze dienstverlening? Schakel ons vandaag nog in! HSU kenmerkt zich door het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wenst u in Opheusden over te stappen op payrolling? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk als payrollbedrijf? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat u wensen zijn wat betreft payroll in Opheusden.