Wat doen wij?

Door te kiezen voor payroll in Oudenbosch door HSU.nl laat u het juridisch werkgeverschap aan ons over. Dit betekent natuurlijk niet dat u de controle over uw bedrijf afgeeft. U blijft namelijk nog gewoon operationeel werkgever. Het overdragen van het juridisch werkgeverschap houdt slechts in dat wij als payrollbedrijf verantwoordelijk zullen zijn voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Ook de risico’s en verplichtingen die bij het juridisch werkgeverschap komen kijken nemen wij op ons. Ondertussen zullen uw werknemers zeer weinig (of zelfs helemaal niets) van de switch naar payroll merken. Voor hun gaan alleen de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via het payrollbureau. U houdt ondertussen veel tijd over, want u hoeft geen energie meer aan deze zaken te besteden.

Voordelen van payroll

Maakt u de switch naar payroll met uw bedrijf in Oudenbosch? Dan zult u flink wat voordelen ervaren. Deze voordelen zijn onder andere:

  • U hoeft geen energie meer te steken in tijdrovende administratie werkzaamheden.
  • De doorbetaling van zieke werknemers wordt door ons als payrollbureau geregeld.
  • Wanneer u dat nodig heeft zult u altijd een betrouwbare bron hebben voor advies en informatie over personeelsgerelateerde vraagstukken.
  • U gaat kosten besparen door collectieve inkoop.
  • Als payrollbedrijf nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken.

Payroll in Oudenbosch

Wij hebben gemerkt dat heel veel ondernemers moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie. Daarom nemen wij deze taken graag over. Geldt dit ook voor u? Kies dan voor payroll voor uw bedrijf in Oudenbosch, en laat de administratie over aan de ervaren specialisten van HSU.nl. Wij weten wat we doen, en zorgen voor structuur en continuïteit in uw administratie. U bespaart tijd en energie die u weer kunt gaan besteden aan uw eigen passie: ondernemen. Omdat we de administratie van uw organisatie altijd helemaal online verwerken, heeft u ook vanuit Oudenbosch het volledige inzicht.

Neem contact met ons op

Kiest u ook voor payroll in Oudenbosch? Wij voorzien u graag van meer informatie, beantwoorden al uw vragen en bespreken de mogelijkheden die HSU.nl u te bieden heeft. Contact opnemen doet u eenvoudig telefonisch door te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw betrouwbare partner voor payroll in Oudenbosch!