Gespecialiseerd payrollbedrijf

Bent jij veel te lang bezig met de administratieve taken van jouw bedrijf in Oudenbosch, en kunt je die energie beter ergens anders in steken? Kies dan voor payroll door HSU.nl! Al jarenlang rekenen bedrijven in de regio Oudenbosch, en door de rest van Nederland, op onze expertise op het gebied van payroll. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op, en bespreek de mogelijkheden van payroll in Oudenbosch met onze specialisten.

Wat doen wij?

Door te kiezen voor payroll in Oudenbosch door HSU.nl laat je het juridisch werkgeverschap aan ons over. Dit betekent natuurlijk niet dat je de controle jouw bedrijf afgeeft. Jij blijft namelijk nog gewoon operationeel werkgever. Het overdragen van het juridisch werkgeverschap houdt slechts in dat wij als payrollbedrijf verantwoordelijk zullen zijn voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Ook de risico’s en verplichtingen die bij het juridisch werkgeverschap komen kijken nemen wij op ons. Ondertussen zullen jouw werknemers zeer weinig (of zelfs helemaal niets) van de switch naar payroll merken. Voor hun gaan alleen de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via het payrollbureau. Jij houdt ondertussen veel tijd over, want je hoeft geen energie meer aan deze zaken te besteden.

Voordelen van payroll

Maak je de switch naar payroll met jouw bedrijf in Oudenbosch? Dan zul je flink wat voordelen ervaren. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Je hoeft geen energie meer te steken in tijdrovende administratie werkzaamheden.
  • De doorbetaling van zieke werknemers wordt door ons als payrollbureau geregeld.
  • Wanneer jij dat nodig hebt zult je altijd een betrouwbare bron hebben voor advies en informatie over personeelsgerelateerde vraagstukken.
  • Je gaat kosten besparen door collectieve inkoop.
  • Als payrollbedrijf nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken.

Payroll in Oudenbosch

Wij hebben gemerkt dat heel veel ondernemers moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie. Daarom nemen wij deze taken graag over. Geldt dit ook voor jou? Kies dan voor payroll voor jouw bedrijf in Oudenbosch, en laat de administratie over aan de ervaren specialisten van HSU.nl. Wij weten wat we doen, en zorgen voor structuur en continuïteit in jouw administratie. Je bespaart tijd en energie die je weer kunt gaan besteden aan jouw eigen passie: ondernemen. Omdat we de administratie van jouw organisatie altijd helemaal online verwerken, heb jij ook vanuit Oudenbosch het volledige inzicht.

Neem contact met ons op

Kies je ook voor payroll in Oudenbosch? Wij voorzien jou graag van meer informatie, beantwoorden al jouw vragen en bespreken de mogelijkheden die HSU.nl je te bieden heeft. Contact opnemen doe je eenvoudig telefonisch door te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl jouw betrouwbare partner voor payroll in Oudenbosch!