HSU.nl: payroll expert voor in Overloon

Overweeg je met jouw bedrijf in Overloon over te stappen op payroll? HSU.nl is dé specialist op dat gebied. We begrijpen als geen ander dat je die enorme tijd- en geldrovende berg administratie niet meer aan kunt zien. Gelukkig staat HSU.nl daarom voor je klaar met een uitstekende payroll service. Bij ons ben je zeker van ervaren specialisten in het bijhouden van salarisadministratie. We doen dit voor zowel bedrijven als zzp’ers. Wil je jouw salarisadministratie uit handen geven? Kies dan voor HSU.nl. Neem vanuit Overloon meteen contact met ons op en maak een afspraak.

Payrolling: wat is het?

Payroll houdt in dat je het juridisch werkgeverschap overdraagt aan een payroll bedrijf. Hierbij neemt het payroll bedrijf de verantwoordelijkheid voor de risico’s en verplichtingen over jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie in Overloon op zich. Hiermee hou je zelf wel de regie over het personeelsbeleid. Als je werknemers of jijzelf als zzp’ers worden uitbetaald door payroll bedrijf HSU.nl, dan ben je altijd zeker van een stipte betaling. Tot slot hebben jouw werknemers, ondanks het nieuwe juridische werkgeverschap, nog altijd dezelfde rechten binnen jouw bedrijf in Overloon.

Voordelen van payroll in Overloon

Wil je in Overloon met jouw bedrijf overstappen naar payrolling? Kies dan voor HSU.nl om zeker zijn van veel fijne voordelen! Kies je voor onze payroll experts, dan:

  • Kun je rekenen op een betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Bespaar je op de kosten door collectieve inkoop
  • Regelen we de doorbetaling van werknemers bij ziekte
  • Dragen we de verantwoordelijkheid voor de risico’s die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • Nemen we de volledige administratie voor je over

Payroll voor jou in Overloon

Heb je door al die administratie veel te weinig tijd voor het echte ondernemen? Schakel HSU.nl in om dit vanaf nu voor je te regelen! Als professioneel payroll bedrijf bieden we jou als ondernemer in Overloon bijzonder veel. We regelen alles snel en precies. Wij regelen de administratie voor flexwerkers, medewerkers met een tijdelijk contract én met een vast contract. Wil je jouw administratie in Overloon optimaal door een externe specialist laten regelen? Dan is payrolling door HSU.nl zeker iets voor jou!

Ga voor payroll in Overloon: bel HSU.nl

Wil je met je bedrijf in Overloon de overstap naar payrolling maken? Bij ons is je administratie in goede handen. Voor meer informatie over payrolling neem je contact met ons op. Hiervoor bel of mail je naar 088-5363300 of info@hsu.nl.