Geen administratie meer met payroll in Panningen

Heb je een eigen onderneming in Panningen en heb je het helemaal gehad met alle administratieve taken die komen kijken bij het werkgeverschap? Dan is payroll in Panningen dé oplossing! HSU.nl neemt in dat geval het juridisch werkgeverschap van je over, zodat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de arbo-, loon- en personeelsadministratie. In feite nemen we al je administratieve, juridische en financiële werkzaamheden uit handen. Zo kun jij je blijven focussen op het ondernemen. Lijkt dit je iets? Kies dan voor HSU.nl voor payroll in Panningen.

Voordelen van payroll

Als je kiest voor payroll in Panningen blijf je zelf operationeel werkgever, terwijl je het juridisch werkgeverschap aan ons geeft. Dat houdt in dat je zelf de verantwoordelijke blijft voor zaken zoals het aannemen van personeel, het functioneren van werknemers, de arbeidsvoorwaarden en de personeelsplanning. Wij nemen enkel de administratieve, juridische en financiële verplichtingen op ons. Dit geeft jou de volgende voordelen:

  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen afdracht van loonheffingen
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen

Payrollbedrijf voor elke ondernemer

Payrolling van HSU.nl is dé oplossing voor ondernemers in Panningen die echt willen ondernemen. Je hoeft je namelijk niet langer zorgen te maken om de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Wij regelen dit immers voor je. Daarom stappen zowel ervaren ondernemers als beginnende ondernemers steeds vaker over op payroll, ook zzp’ers. Payrolling zorgt namelijk voor een perfecte balans tussen de vrijheid van het zelf ondernemen en de zekerheid van het werken in loondienst.

Een betaalbare methode

Zit je te denken om over te stappen op payroll? Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten. Wij bieden je namelijk een betaalbare payroll oplossing in Panningen die met je eigen verloning- en personeelskosten overeenkomt. Op die manier is payroll alleen maar extra interessant voor ondernemers in Panningen.

Overstappen op payroll in Panningen? Neem contact op

Om over te stappen op payroll in Panningen, neem je contact op met HSU.nl. Bel naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. Heb je vragen voor ons? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden van payrolling voor jouw bedrijf? Neem ook dan gerust contact met ons op.