Wat is payrolling?

Denk je in Papendrecht na over een overstap op payroll? Dan wil jij natuurlijk wel weten wat payrolling precies inhoud. Kies je als ondernemer voor payrolling, dan geeft je het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Als juridisch werkgever is HSU.nl onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens nemen wij de bijbehorende risico’s en verplichtingen op ons. Wanneer bijvoorbeeld een van jouw werknemers arbeidsongeschikt raakt, zullen wij hem gedurende de hele periode betalen. HSU.nl plaatst zowel parttimers als fulltimers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd op de payroll.

HSU.nl voor payroll in Papendrecht

Op zoek naar een deskundig payrollbedrijf in Papendrecht of omgeving? Klop aan bij HSU.nl! Bij ons kun je terecht voor maatwerk payroll in Papendrecht. Jij bepaalt zelf welke taken je uit handen wilt geven. Wil jij jouw volledige backoffice laten verzorgen door HSU.nl? Of wil jij juist alleen jouw personeels- en loonadministratie laten bijhouden? Bij HSU.nl is het allebei mogelijk. Tevens kun je altijd bij ons terecht voor advies op maat van onze experts. Wil jij meer weten over ons payrollbureau? Lees dan verder. Natuurlijk kunt je ook direct een afspraak met ons maken voor payroll in Papendrecht.

Redenen om over te stappen op payroll in Papendrecht

Ondernemers hebben verschillende redenen om te kiezen voor payroll in Papendrecht. Een van de belangrijkste redenen is dat payrolling je veel tijd en energie bespaard. HSU.nl neemt bijvoorbeeld de zorg voor jouw salarisadministratie of backoffice uit handen. De deskundige werknemers van HSU.nl hebben alle kennis en vaardigheden in huis om jouw loon- en personeelsadministratie of backoffice tot in de puntjes te verzorgen. Op deze manier houdt jij in Papendrecht veel meer tijd en energie over om je te focussen op jouw corebusiness. Wilt je meer weten over de redenen waarom ondernemers kiezen voor payrolling? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van HSU.nl

Stap je in Papendrecht over op payroll via HSU.nl? Dan kunt jij het volgende verwachten:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Benader ons telefonisch of per mail voor meer informatie over de voordelen die wij bieden en onze scherpe tarieven.

Neem contact met ons op

Wilt je overstappen op payroll in Papendrecht via HSU.nl? Of heb je behoefte aan meer informatie over ons payrollbureau? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat jouw wensen zijn wat betreft payroll in Papendrecht.