Wat is payrolling?

Denkt u in Papendrecht na over een overstap op payroll? Dan wilt u natuurlijk weten wat payrolling precies inhoud. Kiest u als ondernemer voor payrolling, dan geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Als juridisch werkgever is HSU.nl onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens nemen wij de bijbehorende risico’s en verplichtingen op ons. Wanneer bijvoorbeeld een van uw werknemers arbeidsongeschikt raakt, zullen wij hem gedurende de hele periode betalen. HSU.nl plaatst zowel parttimers als fulltimers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd op de payroll.

Redenen om over te stappen op payroll in Papendrecht

Ondernemers hebben verschillende redenen om te kiezen voor payroll in Papendrecht. Een van de belangrijkste redenen is dat payrolling u veel tijd en energie bespaard. HSU.nl neemt bijvoorbeeld de zorg voor uw salarisadministratie of backoffice uit handen. De deskundige werknemers van HSU.nl hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw loon- en personeelsadministratie of backoffice tot in de puntjes te verzorgen. Op deze manier houdt u in Papendrecht veel meer tijd en energie over om u te focussen op uw corebusiness. Wilt u meer weten over de redenen waarom ondernemers kiezen voor payrolling? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van HSU.nl

Stapt u in Papendrecht over op payroll via HSU.nl? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Benader ons telefonisch of per mail voor meer informatie over de voordelen die wij bieden en onze scherpe tarieven.

    Neem contact met ons op

    Wilt u overstappen op payroll in Papendrecht via HSU.nl? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons payrollbureau? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Papendrecht.