Schakel HSU.nl in

Heeft u interesse in payroll in Raalte? Laat u dan informeren over de diensten van HSU.nl. Wij zijn al sinds 2000 ervaren in payrolling. Wilt u uw loon-, Arbo- en personeelsadministratie uit Raalte onderbrengen bij een bewezen professional? Maak dan een afspraak met onze specialisten die u graag meenemen in de wereld van payroll in Raalte.

Vergemakkelijk uw bedrijfsvoering in Raalte

Wanneer u besluit te gaan payrollen, draagt u uw personeel over aan ons payrollbureau: de juridisch werkgever van uw werkkrachten. Dit houdt in dat u al uw verplichtingen en verantwoordelijkheden aangaande de loon-, Arbo- en personeelsadministratie aan ons uitbesteedt. Uiteraard horen hier ook de bijgaande risico’s bij. Wat dit voor uw dagelijkse gang van zaken betekent? U houdt meer tijd en energie over voor uw corebusiness. Wat dit voor uw medewerkers betekent? Zij merken weinig verschil. Het enige dat voor hen verandert, is dat hun loonbetalingen voortaan mooi op tijd, geheel correct en volledig volgens de actuele wetgeving worden verzorgd door HSU.nl.

Ontdek de voordelen van payroll

Wanneer u in Raalte gaat payrollen, profiteert u van verschillende voordelen. U:

  • Houdt meer energie en tijd over voor uw corebusiness
  • Heeft geen omkijken meer naar de salarisadministratie
  • Loopt geen risico’s meer wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar lang door te betalen
  • Bent niet langer verplicht aangesloten te zijn bij de Arbodienst

Naast deze voordelen kunt u ook nog financieel een hoop besparen, door bij ons een collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen te regelen.

Waarom wilt u gaan payrollen in Raalte?

Wij horen graag van onze klanten waarom zij willen gaan payrollen. Zo kunnen we onze diensten nog beter op hen aansluiten. Vaak wordt ons verteld dat het op orde brengen en houden van de salarisadministratie te veel tijd en energie kost. Bedrijven die veel werken met tijdelijke en/of parttime medewerkers geven daarnaast aan dat ze het erg lastig vinden een structureel overzicht te houden in het gehele personeelsbestand. Wij brengen graag een heldere structuur in al uw complete Arbo-, personeels- en salarisadministratie. Maak een afspraak met ons!

Kies ook voor payroll in Raalte

Bent u benieuwd naar wat payroll voor uw onderneming kan betekenen? Maak vanuit Raalte een afspraak met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar 088-53 63 300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Wij wijzen u graag op wat er allemaal mogelijk is als u besluit over te stappen op payroll in Raalte.