Kies in Raamsdonksveer voor payrollbedrijf HSU

Is de personeelsadministratie van je bedrijf je een doorn in het oog, omdat het je inmiddels veel te veel tijd kost. Je kunt tijd vrijmaken door je administratie via payroll over te laten aan de ervaren experts van HSU.nl. De voor jou tijdrovende personeels- en salarisadministratie wordt dan door ons verzorgd. En voor jou is het weer ‘business as usual’: je leidt gewoon je bedrijf zoals je dat gewend was. Van ons mag je een gestructureerde personeels- en salarisadministratie verwachten. Wil je meer weten over de voordelen die payroll in Raamsdonksveer voor je onderneming oplevert? Je leest ze hieronder. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen om de voordelen persoonlijk met ons door te spreken.

Wat kan HSU.nl voor je betekenen?

Je geeft je juridisch werkgeverschap uit handen aan HSU.nl als je ervoor kiest om over te stappen op payrolling. Dat betekent dat wij verantwoordelijk worden voor je arbo-, loon- en personeelsadministratie. En dat niet alleen; ook alle risico’s en verplichtingen die daarbij horen zijn dan voor onze rekening. Dat is het grote verschil. De dagelijkse en operationele leiding over je bedrijf blijft uiteraard gewoon bij jou! Je medewerkers merken er feitelijk niets van, behalve dat zij zien dat de salarisstroken en arbeidsovereenkomsten van ons afkomstig zijn.

Voordelen van kiezen voor een payrollbedrijf

Met je firma in Raamsdonksveer kiezen voor een payrollbedrijf als HSU.nl levert je een aantal interessante voordelen op:

  • Geen tijdrovende administratieve taken meer
  • Doorbetaling van je medewerkers bij ziekte regelen wij
  • Gratis advies en ondersteuning in personeelszaken
  • HSU.nl draagt de risico’s van juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop

Kies je voor payroll in Raamsdonksveer?

Kiezen voor payroll in Raamsdonksveer met je onderneming levert je forse tijdwinst op. En wij vertellen je natuurlijk weinig nieuws met de opmerking dat tijd gelijk staat aan geld. En die tijd heb je (weer terug) als je je administratieve taken bij payrollbedrijf HSU legt. Je kunt je weer voor 100% toeleggen op ondernemen. En als je dan toch inzicht wilt in je administratie? Dan raadpleeg je die eenvoudig online, dag en nacht en zeven dagen per week.

Meer weten over payrolling? Neem contact met ons op

Heb je vragen over payroll in Raamsdonksveer? Of wil je weten wat HSU.nl voor je kan betekenen? Onze experts voorzien je graag van alle informatie. Neem contact met ons op via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. HSU.nl staat voor je met payroll in Raamsdonksveer.