HSU.nl voor payrolling in de retail

Bent u een werkgever die op zoek is naar een payrollbedrijf dat u kan helpen met payroll in de retail? Dan bent u bij HSU.nl aan het juiste adres. Retailers kunnen van veel voordelen profiteren wanneer zij kiezen voor payrolling. Zo nemen onze deskundigen bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid voor het op orde brengen en houden van de salarisadministratie. Wilt u meer te weten komen over wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak met onze specialist voor payroll in de retail.

Hoe ons payrollbedrijf werkt

Wat kan een payrollbedrijf precies doen voor een retailbedrijf? Bij payrolling is er sprake van drie partijen. Er is het payrollbedrijf (de formele werkgever), de inlener (operationeel werkgever) en de werknemer. Een payrollbedrijf als HSU.nl sluit een arbeidsovereenkomst met de werknemer om deze vervolgens bij de inlener aan het werk te stellen. Het payrollbedrijf is dan ook verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen, zoals het verzorgen van de ontslagprocedures, arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen.

De voordelen die wij bieden aan bedrijven in de retail

Wenst u als bedrijf in de retail ook onze hulp? Dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij houden de salarisadministratie voor u bij
  • U heeft meer tijd en energie om te ondernemen
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U bent niet langer verplicht zich aan te sluiten bij de Arbodienst
  • U hoeft niet meer de risico‚Äôs van de arbeidsovereenkomsten te dragen

Wenst u ook te genieten van deze voordelen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen wat betreft payroll aan ons door.

HSU.nl helpt met payroll op maat

Als werkgever in de retail heeft u vaak te maken met flexibele contracten. Voor een werkgever kan het daarom lastig zijn om de uren van iedere werknemer op de juiste manier bij te houden. Gelukkig kan een payrollbedrijf als HSU.nl u dan helpen. Onze deskundigen zorgen voor een duidelijke en overzichtelijke structuur in uw salarisadministratie en zullen de verschillende werknemers op een correcte manier maandelijks uitbetalen. Ondertussen heeft u weer meer tijd en energie om zich te focussen op aansturen van uw werknemers en andere taken.

Benader ons voor payroll in de retail

Wenst u als bedrijf in retail ook over te stappen op payrolling? Of wilt u meer te weten komen over payroll? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of mail naar info@HSU.nl. Wij geven u dan zo snel mogelijk meer informatie over payroll in de retail.