Werkzaamheden van HSU.nl

Natuurlijk wilt u wel eerst duidelijk hebben welke taken wij als payrollbedrijf op ons nemen. Wanneer u met ons een partnerschap aangaat, geeft u het volledige juridische werkgeverschap uit handen. Dat klinkt als een drastische maatregel, maar in werkelijkheid valt het wel mee. Het betekent simpelweg dat HSU.nl verantwoordelijk wordt voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie, inclusief de bijkomende risico’s en verplichtingen. Uw medewerkers zullen niets, of slechts heel weinig, van deze verandering merken. U blijft namelijk nog gewoon operationeel werkgever. De grootste verandering die payroll met zich meebrengt, zit hem in het feit dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via ons payrollbureau gaan. Het gaat u dus alleen maar werk schelen!

Profiteer van de voordelen van payroll

Kiest u voor payroll voor uw bedrijf in Reuver>? Dan profiteert u van heel wat voordelen. Denk onder andere aan het volgende:

  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met administratieve taken
  • Bij ziekte van werknemers kunt u rekenen op loondoorbetaling
  • We adviseren bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • U bespaart op uw kosten door collectieve inkoop
  • Op het gebied van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken neemt u geen risico’s

Kies voor payroll in Reuver

Wat is nu precies de reden dat u juist voor uw bedrijf in Reuver moet kiezen voor payrolling? We kunnen ons heel goed voorstellen dat u, net als zoveel andere bedrijven, worstelt met de loon- en personeelsadministratie. Leg die daarom volledig in onze handen, en u houdt tijd over voor de taken waar u passie voor heeft! De ontzorging van de administratieve zaken brengt ook structuur en continuïteit. We verwerken de administratie volledig digitaal, waardoor u vanuit Reuver altijd direct inzicht heeft in uw personeelsadministratie. Er gebeurt dus niets zonder dat u hier zicht op heeft.

Neem vrijblijvend contact op

Is payroll de uitkomst voor uw bedrijf in Reuver? Of zou u graag wat informatie over ons payrollbedrijf willen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met HSU.nl! Dat doet u telefonisch via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij zijn graag uw partner voor payroll in Reuver!