Wat is payroll precies

Als ondernemer in Ridderkerk of omgeving heeft u het behoorlijk druk. U bent onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel en voert te bedrijfsplannen uit. Daarnaast dient u ook nog de salarisadministratie van uw bedrijf bij te houden. Dit kost behoorlijk wat tijd en energie. Gelukkig kunnen wij van HSU.nl de oplossing bieden in de vorm van payrolling. Wat is payrolling precies? Wanneer u als bedrijf besluit over te stappen op payroll geeft u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen. Het payrollbedrijf is dan op papier verantwoordelijk voor de werknemers. Het payrollbedrijf betaalt de lonen uit, maar zorgt ook voor het uitbetalen van de zieke of arbeidsongeschikte werknemers. Tot slot nemen zij ook uw gedeeltelijke of gehele salarisadministratie over. Wat zijn uw wensen voor payrolling in Ridderkerk?

Redenen om te kiezen voor payroll

HSU.nl heeft al vele bedrijven in de omgeving van Ridderkerk mogen helpen met haar diensten. Door op payroll over te stappen, houden ondernemers een stuk meer tijd en energie over. Deze tijd en energie kunnen zij steken in werkzaamheden waar hun hart bij ligt, bijvoorbeeld ondernemen. Terwijl zij hun bedrijf naar een hoger niveau tillen, dragen de specialisten van HSU zorg voor de salarisadministratie. Dit wordt tot in de puntjes uitgevoerd. Uw salarisadministratie is dus altijd perfect op orde in Ridderkerk. Tot slot is het voor ondernemers fijn dat zij nooit meer voor onverwachte kosten komen te staan. Denk aan werknemers die plotseling ziek of arbeidsongeschikt raken. Wij bieden dus zowel meer zekerheid als flexibiliteit in Ridderkerk.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wilt u ook overstappen op payroll in Ridderkerk? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Ridderkerk.