Payroll in Rijssen

Natuurlijk is het verstandig om eerst te weten wat payroll in Rijssen precies inhoudt. Wanneer u de hulp van een payrollbedrijf als HSU.nl inschakelt, nemen wij de loon-, arbo- en personeelsadministratie van u over. Naast het feit dat we deze administratieve werkzaamheden overzichtelijk voor u bijhouden, worden wij ook verantwoordelijk voor de risico’s waar u als ondernemer normaal gesproken mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim. Heeft u een werknemer die langdurig ziek is? Dan bent u verplicht om een bepaalde periode het loon door te blijven betalen. Wanneer u kiest voor payroll door HSU.nl, blijven wij zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. Dit komt doordat u het juridisch werkgeverschap aan ons uit handen geeft. Op de werkvloer blijft u alle controle houden, want u bent nog altijd de uitvoerend werkgever.

Kies ook voor payroll

Veel ondernemers gingen u al voor en kozen voor payroll in Rijssen. Het uit handen geven van de risico’s is hier niet de enige reden voor. Door de administratie aan een professional over te laten bespaart u heel veel tijd en energie. Natuurlijk kunt u zelf een medewerker aannemen die de administratie voor u gaat verzorgen. Wanneer u echter kiest voor een payrollbedrijf bespaart u flink op de kosten. Bovendien hebben onze specialisten meer dan 20 jaar ervaring, en weten ze altijd hoe ze de administratie het beste aan kunnen pakken, in welke branche uw bedrijf zich ook bevindt.

Voordelen van payroll op een rij

Voor het geval dat u nog steeds aan het twijfelen bent of u de overstap wilt maken naar payroll in Rijssen, hebben we de voordelen handig voor u op een rij gezet:

  • Wij verzorgen uw administratie op een georganiseerde, professionele manier. We hebben immers al meer dan 20 jaar ervaring als payrollbureau.
  • Administratieve taken laat u aan ons over, waardoor u meer tijd heeft voor andere werkzaamheden.
  • Wij nemen niet alleen de administratie, maar ook de arbeidsrisico’s van u over.
  • Bij ziekteverzuim betaalt HSU.nl uw werknemer tot wel 2 jaar door.
  • U kunt rekenen op deskundig advies in het geval van personeelsgerelateerde vraagstukken.

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt u meer weten over payroll in Rijssen door HSU.nl, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 088-5363300, of u kunt een mail sturen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner op het gebied van payroll in Rijssen!