Schakel de hulp in van HSU.nl

Uw administratieve werkzaamheden aan een specialist overlaten door middel van payroll in Rijssen? Neem contact op met HSU.nl! Wij staan voor je klaar om uw administratieve taken uit handen te nemen, en kunnen zelfs de volledige backend voor uw bedrijf verzorgen! Dit doen we altijd op een nette, georganiseerde manier die we door onze jarenlange ervaring ontwikkeld hebben. We zijn actief als payrollbureau sinds 2000. Ben je benieuwd wat HSU.nl voor jou kan doen op het gebied van payroll in Rijssen, of wilt je een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op!

Payroll in Rijssen

Natuurlijk is het verstandig om eerst te weten wat payroll in Rijssen precies inhoudt. Wanneer je de hulp van een payrollbedrijf als HSU.nl inschakelt, nemen wij de loon-, arbo- en personeelsadministratie van jou over. Naast het feit dat we deze administratieve werkzaamheden overzichtelijk voor je bijhouden, worden wij ook verantwoordelijk voor de risico’s waar jij als ondernemer normaal gesproken mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim. Heb je een werknemer die langdurig ziek is? Dan ben jij verplicht om een bepaalde periode het loon door te blijven betalen. Wanneer je kiest voor payroll door HSU.nl, blijven wij zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. Dit komt doordat je het juridisch werkgeverschap aan ons uit handen geeft. Op de werkvloer blijf jij natuurlijk wel alle controle houden, want jij bent nog altijd de uitvoerend werkgever.

Kies ook voor payroll

Veel ondernemers gingen je al voor en kozen voor payroll in Rijssen. Het uit handen geven van de risico’s is hier niet de enige reden voor. Door de administratie aan een professional over te laten bespaar je heel veel tijd en energie. Natuurlijk kun jij zelf een medewerker aannemen die de administratie voor jou gaat verzorgen. Wanneer je echter kiest voor een payrollbedrijf bespaart jij flink op de kosten. Bovendien hebben onze specialisten jarenlange ervaring, en weten ze altijd hoe ze de administratie het beste aan kunnen pakken, in welke branche uw bedrijf zich ook bevindt.

Voordelen van payroll op een rij

Voor het geval dat je nog steeds aan het twijfelen bent of jij de overstap wilt maken naar payroll in Rijssen, hebben we de voordelen handig voor je op een rij gezet:

  • Wij verzorgen uw administratie op een georganiseerde, professionele manier. We hebben immers jarenlange ervaring als payrollbureau.
  • Administratieve taken laat je aan ons over, waardoor jij meer tijd hebt voor andere werkzaamheden.
  • Wij nemen niet alleen de administratie, maar ook de arbeidsrisico’s van je over.
  • Bij ziekteverzuim betaalt HSU.nl uw werknemer tot wel 2 jaar door.
  • Je kunt rekenen op deskundig advies in het geval van personeelsgerelateerde vraagstukken.

Contact opnemen met HSU.nl

Wil je meer weten over payroll in Rijssen door HSU.nl, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 088-5363300, of je kunt een mail sturen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner op het gebied van payroll in Rijssen!