HSU.nl Payroll Service helpt u verder

Wenst u over te stappen op payroll in Roosendaal? Kies dan voor de diensten van HSU.nl. Wij zijn al sinds 2000 specialist op het gebied van payrolling. Wij weten daarom hoe wij u het beste kunnen helpen in Roosendaal. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden van payroll in Roosendaal.

Wat een payrollbedrijf voor u doet

Wanneer u in Roosendaal kiest voor payrolling, besteedt u uw juridisch werkgeverschap aan ons uit. Dit betekent voor u als werkgever, dat wij uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie en andere bijbehorende verplichtingen voor u uitvoeren. Daarnaast nemen wij ook de verantwoording voor de bijkomende risico’s. Uw werknemers zullen weinig van onze diensten merken. Het geeft uw werknemers meer vrijheid en zekerheid. De enige verandering voor u als werknemer is dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen. U houdt dus nog steeds de volledige controle over alle operationele zaken.

Profiteer van de voordelen van payroll

Wanneer u in Roosendaal kiest voor payrolling, profiteert u van de volgende voordelen:

  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U houdt meer tijd over voor uw corebusiness
  • U loopt niet langer risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U bent niet langer verplicht om aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden

Geniet van een extra financiële besparing door te kiezen voor collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen!

Redenen om te kiezen voor payrolling in Roosendaal

Welke redenen geven bedrijven op om te kiezen voor payrolling? Een belangrijke reden is dat het bijhouden van de salarisadministratie veel tijd en energie kost. Daarnaast is het voor veel bedrijven een lastige taak om een goede structuur op te bouwen voor het bijhouden van tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten. Kiest u voor payrolling? Dan bent u niet langer tijd kwijt aan deze zaken. Wij zorgen ervoor dat uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie helemaal op orde wordt gebracht en gehouden.

Neem contact op voor payroll in Roosendaal

Wilt u ook genieten van de voordelen van payroll? Wij helpen u in Roosendaal graag verder. Maak snel een afspraak door te bellen naar 088-5363300. Wij vertellen u dan meer over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via info@HSU.nl. Wij staan graag voor u klaar met payroll in Roosendaal.