Payroll in Rosmalen, een ware uitkomst

Wens jij administratieve ondersteuning van een professioneel payrollbureau in Rosmalen of omgeving? Bel dan direct HSU.nl. Wij specialiseren ons in de ondersteuning van grote en kleine bedrijven, alsmede ZZP’ers, door hun loon- en salarisadministratie over te nemen. Klinkt dit als een uitkomst voor jou? Dan vertellen wij graag wat wij zoal voor jou kunnen betekenen in Rosmalen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van payrolling?

Wil jij weten wat payrolling voor voordelen te bieden heeft voor jouw bedrijf of onderneming in Rosmalen? Payrolling houdt in dat je het juridisch werkgeverschap overdraagt aan een payrollbedrijf, die ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap op zich neemt. Het payrollbedrijf is hiermee verantwoordelijk voor de uitbetaling van jouw werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook kun je ervoor kiezen jouw loonadministratie uit te besteden aan het payrollbedrijf. Nog wel het grootste voordeel van payrolling is dat jij straks geen zorgen meer heeft omtrent de administratie. Kortom, de makkelijkste weg is het kiezen voor payroll voor jouw onderneming of bedrijf in Rosmalen.

Waarom kiezen voor payroll?

Al vele ondernemers in Rosmalen gingen jou voor en kozen voor payrolling. Voor hen bleek payrolling een ware uitkomst, daar zij een stuk zekerheid en flexibiliteit erbij kregen. Zo weten zij dat hun salarisadministratie tot in de puntjes wordt bijgehouden en ook het juridisch werkgeverschap in de juiste handen ligt. Toch hebben ondernemers nog steeds de flexibiliteit om zelf hun sollicitanten aan te nemen.

Alle voordelen van payroll op een rijtje

Wens jij in Rosmalen ook gebruik te maken van payrolling? Schakel je HSU.nl in, dan bieden wij jou de volgende voordelen aan:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s geheel van jou over
  • Wij dragen zorg voor jouw salarisadministratie
  • Wij betalen jouw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een ware specialist met jarenlange ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact op voor payroll in Rosmalen

Wat mogen wij voor jouw onderneming of bedrijf in Rosmalen betekenen op het gebied van payrolling? Laat ons weten wat jij wenst of neem contact met ons op via 088-5363300 of info@hsu.nl. HSU.nl is jou dan graag van dienst bij het verzorgen van jouw payrolling in Rosmalen.