Wat zijn de voordelen van payrolling?

Wilt u weten wat payrolling voor voordelen te bieden heeft voor uw bedrijf of onderneming in Rosmalen? Payrolling houdt in dat u het juridisch werkgeverschap overdraagt aan een payrollbedrijf, die ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap op zich neemt. Het payrollbedrijf is hiermee verantwoordelijk voor de uitbetaling van uw werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook kunt u ervoor kiezen uw loonadministratie uit te besteden aan het payrollbedrijf. Nog wel het grootste voordeel van payrolling is dat u straks geen zorgen meer heeft omtrent de administratie. Kortom, de makkelijkste weg is het kiezen voor payroll voor uw onderneming of bedrijf in Rosmalen.

Waarom kiezen voor payroll?

Al vele ondernemers in Rosmalen gingen u voor en kozen voor payrolling. Voor hen bleek payrolling een ware uitkomst, daar zij een stuk zekerheid en flexibiliteit erbij kregen. Zo weten zij dat hun salarisadministratie tot in de puntjes wordt bijgehouden en ook het juridisch werkgeverschap in de juiste handen ligt. Toch hebben ondernemers nog steeds de flexibiliteit om zelf hun sollicitanten aan te nemen.

Alle voordelen van payroll op een rijtje

Wenst u in Rosmalen ook gebruik te maken van payrolling? Schakelt u HSU.nl in, dan bieden wij u de volgende voordelen aan:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s geheel van u over
  • Wij dragen zorg voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een ware specialist met meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact op voor payroll in Rosmalen

Wat mogen wij voor uw onderneming of bedrijf in Rosmalen betekenen op het gebied van payrolling? Laat ons weten wat u wenst of neem contact met ons op via 088-5363300 of info@hsu.nl. HSU.nl is u dan graag van dienst bij het verzorgen van uw payrolling in Rosmalen.