Wat is payrolling?

Voordat u kiest voor een overstap op payroll in Rouveen, wilt u uiteraard wel weten wat payrollen precies is en wat wij voor u doen. Ondernemers die payrollen geven het juridisch werkgeverschap uit handen aan een payrollbedrijf als HSU.nl. Wij zijn vanaf dat moment verantwoordelijk voor het bijhouden van uw arbo-, loon- en personeelsadministratie, maar ook de daarbij behorende plichten en financiële risico’s. U blijft natuurlijk de operationeel werkgever van uw organisatie. Dat betekent dat u nog steeds uw eigen personeel selecteert en aanneemt.

Waarom kiezen voor payrolling

Payrolling biedt u als ondernemer verschillende voordelen. Zo hoeft u een stuk minder administratief werk voor u bedrijf in Rouveen uit te voeren. Als payrollbureau nemen wij namelijk deze taak van u over. Onze goed opgeleide medewerkers verzorgen nauwgezet uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Ook de loondoorbetaling bij zieke werknemers nemen wij van u over en u profiteert van kostenbesparing door collectieve inkoop. Wilt u meer weten over de voordelen van payrolling? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

De voordelen van HSU.nl

Kiest u voor payroll in Rouveen? Ga dan een samenwerking aan met van HSU.nl. Wij bieden u onder andere het volgende:

  • Meer dan 19 jaar ervaring in het vak
  • Correcte verzorging van uw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien u van gratis advies bij personele vraagstukken

Meer weten over HSU.nl? Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies.

Maak een afspraak met ons

Wilt u ook profiteren van de voordelen van payroll in Rouveen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Ook voor vragen of advies kunt u bij ons aankloppen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088-5363300. Mailen kan ook naar info@hsu.nl. Wij ontvangen graag meer informatie over uw wensen voor payroll in Rouveen.